Lieve leden,

Wij zijn sinds 18 september 2013 het nieuwe en daarmee dertiende bestuur van SV Contact. Wij zullen het stokje en daarmee het goede werk van het bestuur van vorig jaar overnemen. Daarnaast zullen wij met een aantal nieuwe plannen komen waarvan wij denken dat SV Contact hierdoor nog meer groeit.

Voordat ik zal gaan vertellen wat wij komend jaar gaan doen zal ik ons eerst even voorstellen. Het dertiende bestuur der SV Contact zal bestaan uit:

– Wout Duivis – Voorzitter
– Nienke Kooistra – Secretaris
– Arjan van Dalen – Penningmeester
– Lisane Renalda – Commissaris Onderwijs
– Marloes Vrolijks – Commissaris Intern
– Suzanne Flierman – Commissaris Extern

Wij willen dit jaar de nadruk vooral leggen op het open en toegankelijke karakter van SV Contact. Dit houdt in dat ieder lid die zich betrokken wil voelen, daar ook alle kans toe heeft binnen de vereniging. Uit welk studiejaar dan ook! Wij willen dit onder andere bereiken door meer leden de kans te bieden om actief te worden binnen de vereniging. Dit zal onder andere gebeuren doordat er dit jaar een heuse Wintersportcommissie wordt opgezet. Ook willen wij meer educatieve activiteiten organiseren. Als je meer van onze plannen wilt weten kun je natuurlijk altijd het volledige beleidsplan opvragen door te mailen naar bestuur@svcontact.nl

De officiële taak van het bestuur van SV Contact is het het bewaken van de continuïteit van de vereniging en letten op de financiële huishouding. Dit is natuurlijk erg belangrijk, maar daarnaast zullen wij vooral met zijn zessen gedurende het hele jaar voor jullie klaar staan! Of je nu lid bent van een commissie en/of gewoon lekker komt voor de gezelligheid, je kan altijd terecht bij ons voor vragen. Wij zullen er voor zorgen dat het een onvergetelijk jaar wordt voor onze leden, met veel gezelligheid en leerzame ervaringen!

Voor vragen of gewoon voor de gezelligheid ben je altijd welkom bij ons op de bestuurskamer op de Kromme Nieuwegracht 20, kamer 2.10b! Iedere werkdag is er hier minstens één van ons aanwezig tussen 11 en 15 uur. Op woensdagmiddag tussen 12 en 16 uur zullen wij allen aanwezig zijn op de bestuurskamer voor koffieuurtje. Dus kom gezellig langs voor een hapje, een drankje of een berucht potje Mario Kart! Buiten de bestuurskamer zijn wij ook gewoon in de collegezalen te vinden en natuurlijk bij alle activiteiten, evenementen en feesten van SV Contact aanspreekbaar.

Wij hopen jullie op deze manier een goed beeld te hebben gegeven van wie wij zijn en wat wij doen en hopen jullie snel te zien op de bestuurskamer of op een van de vele activiteiten!

Groetjes van Wout, Nienke, Arjan, Lisane, Marloes en Suzanne.

e213534406f5e673030b12a49a117407_XL