Lieve Contacters,

Je hebt het misschien opgepikt in de hallen van de uni. Of een little bird whispered in your ear. Dit jaar is er een volledig nieuwe Buitenlandse Reis Commissie en dat is niet het enige. Tevens bestaat de volledige commissie uit alleen maar vrouwen! Gelukkig hebben we Tom voor onze aanbevolen hoeveelheid testosteron.

De bestemming dit jaar is het prachtige Boedapest, gelegen in Hongarije. Wij hebben als commissie een ontzettend leuke week voor jullie in petto met toffe bedrijven en unieke activiteiten. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jullie een fantastische tijd hebben voor een zeer vriendelijke prijs. Schroom niet om je vragen te mailen naar buitenland@svcontact.nl en wij hopen natuurlijk jullie allemaal te zien op het vliegveld op 17 april 2017.

Maar naast de geweldige buitenlandse reis die wij voor jullie in petto hebben, nemen we jullie ook graag mee voor een weekendje liften. Wij kiezen een leuke en interessante locatie en dan is het aan jullie om daar zo snel mogelijk liftend te komen. Daarna vieren we dat uitgebreid in de avond met een goed avondje stappen. Ben je benieuwd? Vergeet je dan vooral niet in te schrijven wanneer de tijd daar is.

Dit jaar bestaat de commissie uit:

Nica – Voorzitter: Nica is een derdejaars student en ook de enige niet-blonde dame binnen de commissie. Met haar liefde voor karaoke, dansjes en goed georganiseerde dingen gaat zij er dit jaar voor zorgen dat jullie deze reis niet willen missen!

Lieke – Secretaris: Altijd vrolijk en het lichtpuntje van de vergadering is onze secretaris Lieke. Mocht je vragen hebben dan is er een grote kans dat deze schat je gaat helpen. Tevens houdt zij dapper de constante stroom aan woorden bij tijdens de vergaderingen.

Josephine – Penningmeester: Josephine is een vrolijke gezellige tweedejaars die met beide benen op de grond staat. Haar nuchterheid gaat ervoor zorgen dat jullie een heerlijke reis gaan hebben zonder een fortuin kwijt te zijn.

Maud – Commissaris PR: Heb je het prachtige introductiefilmpje gezien? De wonderschone poster bewonderd? Of ontzettend genoten van onze Facebook events? Dat is allemaal het werk van onze fantastische commissaris PR Maud. Deze super enthousiaste eerstejaars is zeker een aanwinst voor onze commissie.

Lindi – Algemeen lid: Lindi is een heerlijke nuchtere meid die vaak de rest van de commissie nog even helpt herinneren aan belangrijke dingen. Lindi deinst niet terug voor een goed potje brainstormen en draagt graag bij aan al onze geweldige ideeën. Lindi helpt als algemeen lid met de puntjes op de i zetten.

Liefs,

Nica Wijma

BRC ’16 – ’17