SV Contact zou niet bestaan zonder haar commissies. Alle commissieleden zorgen voor nieuwe, uitdagende en drukke activiteiten. Benieuwd wie onze helden zijn? Neem dan een kijkje op de commissiepagina’s.

Activiteitencommissie

Eén van de meest actieve commissies is toch wel de Activiteitencommissie (AC). Deze organiseert gedurende het studiejaar vele uiteenlopende activiteiten als Wie is de Mol, karaokeavonden, Sinterklaas- en Valentijnborrels en nog veel meer leuke en originele uitjes! Activiteiten die meer dan welkom zijn na een volle week van tentamens of na het behalen van een killer deadline. Wat er ook wordt georganiseerd, de activiteitencommissie zorgt altijd voor een flinke dosis gezelligheid.

Buitenlandsereiscommissie

Deze reislustige commissie organiseert jaarlijks een Buitenlandse Reis naar een exotisch oord én een liftwedstrijd naar een nog onbekende locatie.

Afgelopen jaren zijn we onder andere naar Istanbul, Dublin, Praag, Lissabon, Valencia en Florence geweest. Als Buitenlandsereiscommissie (BRC) zorg je ervoor dat alle deelnemers een fantastische tijd hebben. Als lid van deze commissie houd je je naast het organiseren van deze reis, ook bezig met de ietwat avontuurlijkere Liftwedstrijd. Dit weekendje liften naar ‘Bestemming onbekend’ blijkt altijd weer een groot succes!

Educatiecommissie

De Educatiecommissie organiseert gedurende het jaar verschillende studie-gerelateerde activiteiten. Zo is er de jaarlijkse ouderdag, bedrijvenbezoeken en educatieve workshops

Natuurlijk is er ook bij deze commissie ieder jaar genoeg ruimte om nieuwe activiteiten te proberen en organiseren. Dus lijkt het je leuk om je meer te verdiepen in de verschillende aspecten van onze studie? Meld je dan aan voor de EC, 

Eerstejaarscommissie

Deze commissie is enkele jaren geleden in het leven geroepen. Voor en door eerstejaars, dat is de insteek die geldt bij alle activiteiten die de Eerstejaarscommissie (EJC) organiseert.

Om de onwennige eerste maanden van het studentenleven zo gezellig mogelijk te maken, zorgen de leden van deze commissie voor genoeg leuke activiteiten om zo op een gemakkelijke manier je mede eerstejaars te leren kennen. Zo zijn het Pre-Party Poolen, De Dom Beklimming en een bezoek aan De Wereld Draait door of RTL Late Night slechts enkele voorbeelden hiervan.

Ben je eerstejaars en sta je te popelen om jouw jaargenoten een leuke tijd te bezorgen? Dan is de EJC de commissie die je zoekt!

Feestcommissie

Ieder blok organiseert deze commissie een feest voor iedereen die het leuk vindt om met SV Contact een avondje te feesten. Naast dat je de locatie van deze feesten mag bepalen, kies je met je commissiegenoten iedere keer weer een leuk thema. Afgelopen jaren hebben thema’s zoals Ice Ice Baby: Lekker kort op Wintersport , Movienight: Fixen tijdens het Netflixen, Trip to Wonderland en Zon, Zuipen, Ziekenhuis er keer op keer weer voor gezorgd dat iedereen zijn/haar creativiteit de vrije loop kan laten, met vaak legendarische outfits als gevolg.

Fotocommissie

Flits… en ze hebben je. De Fotocommissie staat bij elke activiteit klaar om jou op je meest (of minst) fotogenieke momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. Dronken foto’s op een feest, supermooie commissiefoto’s en actiefoto’s tijdens activiteiten zijn geen probleem voor deze toppers. Heb jij interesse in fotograferen en nabewerken, meld je dan aan voor de Fotocommissie!

Introductiecommissie

Wij, de sexy beesten die onszelf de Introductiecomissie noemen, zijn van plan de nieuwe eerstejaars een introductie te geven om nooit te vergeten. Vrienden voor het leven en verhalen voor de eeuwigheid gaan wij verzorgen voor de communicatie-experts in de dop. Met een sensationeel introkamp en feestelijke activiteiten zijn wij van plan de harten van eerstejaars te veroveren. Een betere en gezelligere start van je studie kan je niet bedenken! 

Jaarboekcommissie

Wij als Jaarboekcommissie gaan, zoals de naam al zegt natuurlijk, het komende jaar weer zorgen voor een fantastisch jaarboek! We gaan proberen om alle mooie momenten van dit jaar in een nog mooier boek te vangen; van dronken avondjes op feestjes tot serieuze gezichten bij educatieve activiteiten en van mooie buitenlandse reizen tot knusse avondjes borrelen in onze stamkroeg. Alles komt aan bod! Om dit boek te kunnen vullen met zoveel mogelijk mooie verhalen zullen we een beroep doen op jullie schrijftalent. Zo kan het dat je door een van ons benaderd wordt om een stukje te schrijven over een activiteit of feest. Daarnaast verzamelen wij de leukste, grappigste en lelijkste foto’s en zorgen we ervoor dat ook deze in het boek terecht komen.

Kookcommissie

De meest smakelijke commissie van Contact, de KookCie, voegt een culinair aspect toe aan onze vereniging. Met activiteiten als een kerstdiner of ‘Heel Contact Bakt’ zorgt de commissie ervoor dat de maagjes van de leden met lekkernijen gevuld worden.  Heb jij een passie voor koken of vind je het leuk om activiteiten te organiseren die smaken naar meer? Meld je dan aan voor de Kookcommissie.

Redactiecommissie

De redactiecommissie is verantwoordelijk voor de creatie van ons verenigingsblad, de Com’Info. Het blad verschijnt vier keer per jaar, en staat vol met leuke en interessante artikelen over het studentenleven, de vereniging, en actuele studiegerelateerde onderwerpen.

Het blad kent een aantal vaste rubrieken, zoals de Com’Mee, waarin we door een Contacter worden meegenomen naar zijn of haar favoriete plekje in Utrecht; het testpanel, waarin de commissie dingen uittest als pizza’s, shotjes of terrasjes; en natuurlijk de beruchte Com’Mavo, waarin de sappigste roddels van de vereniging staan. Daarnaast staat er in elk nummer een column van de coördinatoren van de opleiding, een interview, en informatieve, prikkelende artikelen met thema’s als communicatie, taal, media, en digitale cultuur.

De Com’Info is helemaal gratis, en wordt uitgegeven op abonnementsbasis. Eerstejaars studenten krijgen hem sowieso in de brievenbus, ouderejaars kunnen zich inschrijven op http://www.svcontact.nl/cominfo/.

Heb jij een passie voor schrijven en zou je dolgraag je steentje bij willen dragen aan de Com’Info? Solliciteer dan aan het begin van het nieuwe collegejaar voor de RC!

Toneelcommissie

Ieder jaar zet de Toneelcommissie (Toneelcie) in samenwerking met de studievereniging van Aardwetenschappen een prachtige toneelstuk op de planken. Onder leiding van een professionele regisseur werk je als lid van deze commissie enkele maanden aan zang, dans, maar voornamelijk aan toneelspel. Bovendien zorg je er met zijn allen voor dat het decor, de kostuums, de attributen en de muziek helemaal bij het stuk passen.

Tripcommissie

Het is eindelijk zover: de droom van menig Contacter wordt werkelijkheid. De dit jaar opgerichte Tripcommissie gaat een goedkoop binnenlands ledenweekend organiseren! Het weekendje weg vindt plaats na het eerste blok in november, dus dat betekent dat je deze druilerige herfstdagen op een knusse manier met je favoriete vereniging kunt doorstaan. Uiteraard zal niemand zich deze drie dagen vervelen: de TripCie staat garant voor veel originele activiteiten, lekker eten en bier!

Wintersportcommissie

Ja, het gaat weer gebeuren: SV Contact gaat op Wintersport!. Een week vol met foute hitjes in de aprés-ski kroeg, pistes afzweven en kaasfondues naar binnen werken: kortom, de leukste vakantie van het jaar! En dit allemaal terwijl je medestudenten zich zitten te verkleumen in het regenachtige Nederland.