Naast haar commissies werkt SV Contact ook samen met een aantal overige organen. Zo ondersteunen wij de werkgroep die de Nationale dag van de Communicatie organiseert en onderhouden wij goed contact met de Alumnicommissie van CIW. Hieronder stellen deze organen zich voor:

De Adviesraad

De Adviesraad is een orgaan opgericht ter ondersteuning van het verenigingsbestuur van SV Contact. Wanneer een lastige of belangrijke beslissing gemaakt moet worden kan het bestuur gebruik maken van de kennis en ervaring van de adviesraad, die voornamelijk uit oud bestuursleden bestaat.

Opleidingscommissie

Wij zijn de studentleden van de Opleidingscommissie (OC) van CIW. De OC bestaat namelijk uit 3 studenten en 3 docenten van CIW. Samen vergaderen wij over de kwaliteit van de opleiding, waarbij we de OER, cursusevaluaties en de opbouw van de studie bespreken. Wij hebben jullie daar hard bij nodig, aangezien jullie onze achterban zijn!

We proberen jullie middels deze pagina op de hoogte te houden van de studie. Je kunt echter geen rechten ontlenen aan de informatie op deze Facebookpagina. Hiervoor verwijzen we je door naar de officiële site van de Universiteit Utrecht.

Heb je een serieuze klacht of vraag over de studie CIW? Stuur dan een mailtje naar OpleidingscommissieCIW.gw@uu.nl. We kunnen jouw opmerking meenemen bij de volgende vergadering of indien nodig direct actie ondernemen.

CIW Alumni

CIW Alumni is het alumninetwerk voor de BA-opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen. Circa vier keer per jaar organiseren we een activiteit waarbij we inhoud en gezelligheid proberen te verenigen. Zo gaan we op bezoek bij alumni op hun werkplek of nodigen we hun uit om over hun werk en carrièrepad te vertellen.

Of je nu bent begonnen met een vervolgopleiding of al op de arbeidsmarkt actief bent; bij CIW Alumni ben je welkom. Sinds 2015 werken we samen met de carrièrecommissie van SV Contact. Samen hebben we bijvoorbeeld een speeddate tussen studenten en alumni georganiseerd om studenten duidelijk te maken welke kanten je met CIW op kan.

Wil jij ook lid worden van het alumninetwerk? Like dan de pagina ‘CIW Alumni’ op Facebook of neem een kijkje op de LinkedIn pagina (CIW Alumni Utrecht) en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond borrels en andere leuke activiteiten!

Daarnaast is SV Contact twee jaar geleden gestart met het project ‘In Contact’. Bij dit project zullen we studenten individueel aan alumni koppelen zodat zij een beter beeld krijgen bij wat je zoal kunt gaan doen als je klaar bent met CIW. Het idee is dat de student en de alumnus vrijblijvend een aantal keer afspreken om te kunnen praten over masters, de arbeidsmarkt of inhoudelijk over het vakgebied CIW.

Iedere alumni kan zich aanmelden voor In Contact. Dan zorgen wij ervoor dat je een klein ‘profiel’ krijgt op de site van SV Contact waarop informatie wordt getoond over welke richting je hebt gestudeerd en waar je op dit moment werkzaam bent. Als leden van SV Contact door middel van dit profiel geïnteresseerd zijn geworden in jou, kunnen zij hierover een mailtje sturen naar ons. Hierna kunnen wij ze met jouw toestemming je contactgegevens sturen en kan diegene contact met jou opnemen.

Wil je meedoen of meer informatie krijgen?

Stuur dan een mailtje naar voorzitter@svcontact.nl!

Alvast bedankt voor je interesse en hopelijk tot ziens!

Veel liefs,

De alumnicommissie

Fleur, David, Harro en Marcel