Introductie 2018

Welkom op de introductiepagina van SV Contact! Als onderdeel van de studievereniging van CIW wordt er ieder jaar door de Introductiecomissie een introductie voor eerstejaars georganiseerd, waarbij je alvast je nieuwe studiegenoten kunt ontmoeten, kennis maakt met het studentenleven in Utrecht en bekend wordt met de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Deze introductieperiode bestaat uit twee delen:

Facultaire introductie

Om je welkom te heten in de stad Utrecht en bij de studie CIW heeft de introductiecommissie binnen een periode van drie dagen meerdere activiteiten georganiseerd waardoor je wegwijs gemaakt wordt binnen het studentenleven in Utrecht en binnen de studie CIW. LET OP: De aan de studie gerelateerde activiteiten binnen deze week zijn verplicht! Voor meer info klik hier!

Introductiekamp

Wat is er nou leuker dan je allereerste college van je nieuwe studie in een nieuwe stad binnenwandelen om te zien dat je vrienden al een plaats voor je hebben vrijgehouden? Dat is het doel van het introductiekamp: je nieuwe studiegenoten leren kennen, nog voordat het studeren begonnen is. Tijdens een driedaags kamp leer je onder het genot van een drankje de mensen kennen die de komende jaren naast je in de collegebanken en de kroeg zullen zitten. Voor meer info klik hier!
.

Meer informatie:

Introductiekamp én lidmaatschap: €50,-
Introductiekamp los: €45,-
Activiteitenpakket: €30

Frequently Asked Questions

Belangrijke data:

Facultaire introductie: 3 september
Activiteitenpakket: 3 t/m 5 september
Introductiekamp: 29 t/m 31 augustus

Blijf op de hoogte:

Lidmaatschap SV Contact

Bij het inschrijven voor de introductie kan je kiezen of je wel of geen lid wil worden bij Studievereniging Contact. Als je ervoor kiest om wel lid te worden, krijg je €5 korting op het introductiekamp!

Het lidmaatschap bij SV Contact kost slechts €15 per jaar. In ruil voor deze jaarlijkse bijdrage krijg je altijd korting op je studieboeken, waardoor je deze kosten al snel eruit hebt gehaald. Daarnaast profiteer je van nog allerlei andere kortingen die SV Contact geregeld heeft voor zijn leden bij bedrijven, winkels en cafés in Utrecht! Als lid van SV Contact ben je uiteraard altijd welkom bij onze borrels, feesten, reizen en nog veel meer leuke activiteiten!

.

Schrijf je hier in voor de introductie!

Nog heel even

Terwijl we aftellen kan je je alvast inschrijven!

Studenten aan het woord

Als beginnende communicatie student in Utrecht had ik twee introducties waar ik aan kon
deelnemen. Eerst had je natuurlijk de algemene UIT week voor het verkennen van Utrecht, gevolgd
door de door SV Contact georganiseerde introductiedagen voor de kennismaking met poema de
studie en medestudenten. Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik van deze twee intro’s meer plezier
heb gehad bij de CiW introductie dan bij de UIT. Kwam dit door de mensen? Ja. Kwam dit door de
georganiseerde activiteiten? Zeker. Deze twee factoren stonden garant voor een ontzettend leuke
paar dagen waarin werd gebowld, gepoold en gefeest. Combineer dit met wat spa goud en je had het
ideale recept voor een perfecte kennismaking met medestudenten. Complimenten aan de IC voor de
leuke week afgelopen jaar en laten we hopen dat de komende introductie weer minstens net zo
gezellig wordt.

Daan Jeurens

De introperiode met de UIT-week en de facultaire introductie van SV Contact waren de drukste
weken die ik tot nu toe heb gehad, maar ze waren het wel helemaal waard. Het kan best eng zijn om
zonder vrienden te gaan studeren in een onbekende stad, maar door alle intro- activiteiten heb ik
veel verschillende mensen kunnen leren kennen. Gelukkig maar daarom ben ik nooit bang om alleen
te zijn als ik naar een van de activiteiten ga. SV Contact is een super actieve vereniging, er is elke
maand wel iets gezelligs te doen. Het bestuur en de commissies organiseren super vette activiteiten,
sportief, educatief en activiteiten zowel met als zonder alcohol. Voor iedereen zit er wel iets leuks
tussen gelukkig! Zelf zit ik nu in 2 commissies, waardoor ik ook tweede- en derdejaars heb ontmoet.
CIW is een super leuke en interessante studie en SV Contact is dé vereniging die je studentenleven
compleet maakt!

Li-an Mulder