Introductie 2017

Welkom op de introductiepagina van SV Contact! Als onderdeel van de studievereniging van CIW wordt er ieder jaar door de Introductiecomissie een introductie voor eerstejaars georganiseerd, waarbij je alvast je nieuwe studiegenoten kunt ontmoeten, kennis maakt met het studentenleven in Utrecht en bekend wordt met de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Deze introductieperiode bestaat uit twee delen:

Facultaire introductie

Om je welkom te heten in de stad Utrecht en bij de studie CIW heeft de introductiecommissie binnen een periode van drie dagen meerdere activiteiten georganiseerd waardoor je wegwijs gemaakt wordt binnen het studentenleven in Utrecht en binnen de studie CIW. LET OP: De aan de studie gerelateerde activiteiten binnen deze week zijn verplicht! Voor meer info klik hier!

Introductiekamp

Wat is er nou leuker dan je allereerste college van je nieuwe studie in een nieuwe stad binnenwandelen om te zien dat je vrienden al een plaats voor je hebben vrijgehouden? Dat is het doel van het introductiekamp: je nieuwe studiegenoten leren kennen, nog voordat het studeren begonnen is. Tijdens een driedaags kamp leer je onder het genot van een drankje de mensen kennen die de komende jaren naast je in de collegebanken en de kroeg zullen zitten. Voor meer info klik hier!
.

Meer informatie:

Introductiekamp (indien lid bij SV Contact) €37,50
Introductiekamp (indien geen lid bij SV Contact) €42,50
Activiteitenpakket €20

Frequently Asked Questions

Belangrijke data:

Facultaire introductie (opening): 4 september
Activiteitenpakket: 4 t/m 6 september
Introductiekamp: 8 t/m 10 september

Blijf op de hoogte:

Lidmaatschap SV Contact

Bij het inschrijven voor de introductie kan je kiezen of je wel of geen lid wil worden bij Studievereniging Contact. Als je ervoor kiest om wel lid te worden, krijg je €5 korting op het introductiekamp!

Het lidmaatschap bij SV Contact kost slechts €15 per jaar. In ruil voor deze jaarlijkse bijdrage krijg je altijd korting op je studieboeken, waardoor je deze kosten al snel eruit hebt gehaald. Daarnaast profiteer je van nog allerlei andere kortingen die SV Contact geregeld heeft voor zijn leden bij bedrijven, winkels en cafés in Utrecht! Als lid van SV Contact ben je uiteraard altijd welkom bij onze borrels, feesten, reizen en nog veel meer leuke activiteiten!

.

Schrijf je hier in voor de introductie!

Nog heel even

Terwijl we aftellen kan je je alvast inschrijven!

Studenten aan het woord

Nadat ik een beetje bijgekomen was van de UIT-week, begon al vrij snel de introductieperiode bij SV Contact, het beste stukje zomervakantie tot nu toe! Het was de eerste kennismaking met alle mensen en natuurlijk met de vereniging. Beetje wennen, maar door de leuke activiteiten (poolen met onbeperkt bier) leerde ik iedereen direct goed kennen! Met een borreltje erin praat het natuurlijk wat makkelijker… De eerste kennismaking is zeker waardevol en ik voel me als nuchtere Fries na de introductieperiode en de cultuurshock helemaal thuis hier in Utrecht. Het kamp en de facultaire introductie zijn zeker aan te raden, kon ik het nog maar eens doen!

Sil van Dijk

Het belangrijkste advies dat ik een beginnend CIW student kan meegeven is actief deel te nemen aan de introductieweek. Nog steeds krijg ik de vraag van medejaargenoten hoe het komt dat ik zoveel studenten uit andere werkgroepen ken. Dankzij kamp heb ik veel verschillende mensen ontmoet waar ik anders niet zo snel mee in contact was gekomen. En dat kwam goed van pas; het was hartstikke fijn om meerdere herkenbare gezichtjes te kunnen spotten in de in eerste instantie oh zo intimiderend lijkende hoorcollegezalen. Je zou het niet verwachten, maar het schept zeker weten een band als je studiegenoot komkommerschijfjes je mond in moet sjoelen terwijl je zelf geblinddoekt op je hurken zit. Niet alleen waren de activiteiten heel leuk en de mensen super gezellig, ook was het fijn om te weten dat niets verplicht was. Al met al zorgde de introductieweek ervoor dat ik me binnen no-time thuis voelde bij de studie en SV Contact!

Nyota Kanyemesha