“You never get a second chance to make a first impression”

Wij, de sexy beesten die onszelf de Introductiecomissie noemen, zijn van plan de nieuwe eerstejaars een introductie te geven om nooit te vergeten. Vrienden voor het leven en verhalen voor de eeuwigheid gaan wij verzorgen voor de communicatie-experts in de dop. Met een sensationeel introkamp en feestelijke activiteiten zijn wij van plan de harten van eerstejaars te veroveren. Een betere en gezelligere start van je studie kan je niet bedenken! Ons Dream-Team daarvoor bestaat uit niemand minder dan:

Kathleen Zwanenburg: onze steun en toeverlaat. Ervaring en enthousiasme gebundeld in één Voorzitter die de hartjes van de eerstejaars sneller zal laten kloppen.

Robin Martina: De snelst typende dame van de stad staat klaar en heeft er zin in. Met Secretaris Robin aan onze zijde zal het aan word documentjes niet ontbreken.

Tim van den Bosch: “money talks” en Tim praat mee. Onze Penningmeester heeft de money in onze zak volledig onder controle.

Eline de Looier: Eten en drinken kennen geen geheimen voor onze Noord Brabantse levensmiddelen-goeroe. Als commisaris Food&Beverage zal Eline de maagjes van de eerstejaars verwennen.

Pam Scholten: Allround, allesomvattend en alleskunnend. Pam is de motor achter ons succes. Het promoprinsesje van de IC die hard werkt! Waar zwakken opgeven werkt ons Algemeen Lid door, want wat moet, dat moet.

Max Hartwig: Tijdens het introkamp zal de schade aan de lever toch enigszins gecompenseerd moeten worden. Gelukkig is daarvoor onze commissaris Sport&Spel. Hij zal de eerstejaars aftrainen, aanpakken en in vorm brengen zodat ze zowaar fitter naar huis gaan dan dat ze komen.