Studeren is genieten en zeker de mooiste tijd van je leven. Lid zijn van een vereniging is heel veel waard tijdens je studententijd. Het lidmaatschap van SV Contact is 15 euro per jaar. Maar wat krijg je hier allemaal voor terug?

Korting op je studieboeken

Op internationale boeken ontvang je 12.5% korting. Op Nederlandse boeken ontvang je gedurende de bestelperiodes de maximaal toegestane korting van 10% en daarbuiten de maximaal toegestane korting van 5%.

Toegang tot alle SV Contact activiteiten

Daarnaast krijg je ook flinke kortingen als lid op activiteiten

Borrelen bij Boslust

Iedere eerste dinsdag van de maand borrelen we met de vereniging bij onze stamkroeg Boslust. Een biertje kost voor leden maar 1,80! Daarnaast worden veel van onze andere activiteiten hier georganiseerd.

Introductieperiode

Aan het begin van het eerste semester leer je je studiegenootjes kennen op zowel het introductiekamp als de facultaire introductie. Het kamp is op een nog nader bepalen locatie en zal drie dagen duren. Het kamp zal absoluut geen ontgroening zijn zoals bij studentenverenigingen. Wel zullen enkele tradities van de vereniging aan bod komen. De facultaire introductie volgt in de weken na het kamp. Hierin verken je met je mentorgroepje de stad, je eerste colleges en krijg je veel meer handige tips & trics. Informatie over deze periode verschijnt automatisch in je brievenbus rond juni. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Profileer jezelf

Niet alleen biedt de vereniging je leuke activiteiten. Ook educatieve activiteiten staan centraal binnen de vereniging, zoals workshops, bedrijfsbezoeken en symposia. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen goede cijfers haalt, maar dat je ook goed voorbereid de arbeidsmarkt op kan.