Inschrijven lidmaatschap

Lid worden

Na de introductieperiode is nog steeds mogelijk om je in te schrijven als lid van SV Contact. Studeer jij CIW, volg jij een verdiepingspakket, minor Communicatie of de master Communicatie & Organisatie aan de Universiteit Utrecht? Dan kan je profiteren van alles dat SV Contact jou te bieden heeft.

Het lidmaatschap kost €15 per jaar en wordt na inschrijving automatisch afgeschreven van je bankrekening. Na inschrijving ontvang je de ledenpas, inloggegevens voor de website, het ledenblad de Com’Info en de maandelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een mailtje naar secretaris@svcontact.nl of vul het contactformulier in.

Aanmeldformulier

Voornaam

Achternaam

Initialen

Postcode

woonplaats

Geboortedatum

Studentnummer

In welk studiejaar zit je?

IBAN Bankrekeningnummer

Machtiging incasso

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan SV Contact om jaarlijks een bedrag van €15 van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van SV Contact.

Ik ga akkoord

Algemene voorwaarden

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van SV Contact en zet hiermee mijn digitale handtekening. (te vinden op svcontact.nl/algemene-voorwaarden)

Ik ga akkoord