ac-bestuur-kerstcantus-banner2-1

All I want for christmas is… een kerstcantus natuurlijk! Op donderdag 21 december heeft de kerstman al zijn rendieren en kerstelfjes nodig om te laten horen hoe goed zij kunnen zingen. De Activiteitencommissie en het bestuur hebben namelijk hun krachten gebundeld en organiseren dit jaar een extra biercantus: de Kerstcantus o.d.z. Wie laat jij een toontje Ho Ho Hoger zingen? Daar wil jij natuurlijk bij zijn!

Voor degenen die geen idee hebben wat een biercantus is: dit is een traditionele studentenavond waar het zingen van liederen en het drinken van onbeperkt bier centraal staat. Heb jij het introductiekamp gemist? Dan is dit het perfecte moment om het alsnog een keer mee te maken! Tijdens deze speciale editie zullen wij niet alleen de cantusklassiekers ten gehore brengen, maar komen ook je favoriete kerstnummers voorbij.

Nu horen we je denken: ‘onbeperkt bier, dat is dan zeker aan de prijzige kant?’. Nou, nee! Voor slechts 10 euro drink jij de hele avond door! Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier, maar let op: er is maar een beperkt aantal plekken, dus wees er op tijd bij!
Ga dus op zoek naar je beste kerstkostuum, leg een goede bodem en smeer je gouden keeltje en dan zien we je de 21e!

Wat: de speciale kerstcantus!
Wanneer: donderdag 21 december
Waar: Café Otje
Inloop: 21:00 uur
Start cantus: 21:30 uur
Kosten: €10
Dresscode: KERST!
Inschrijfformulier: https://goo.gl/forms/Xpfy2edfww1KLOfz2

10