ac-kroegentocht-facebookbanner

De wintersportreis, het gala en andere festiviteiten waarop rijkelijk drank genuttigd wordt zijn inmiddels achter de rug en het begin van blok 3 vraagt al om dagen en nachten op de uni studeren. De hoogste tijd om een groep Contacters op te trommelen en weer eens goed het nachtleven van Utrecht in te duiken, toch? De AC vindt in ieder geval van wel. Op donderdag 15 maart organiseren wij daarom traditiegetrouw de zwarte piste! En dit jaar is het er niet zomaar één – deze kroegentocht staat geheel in het teken van squad goals!

Ben jij even helemaal klaar met de dagelijkse sleur en heb jij zin in veel shotjes en bier? Is de vriendschap van Derk en Bjorn ook jouw ultieme squad goal? En denk je net zoveel squad goals te kunnen zijn als Derk en Bjorn? Schrijf je dan snel in voor deze prachtige avond! Tijdens deze zwarte piste zal je niet alleen meerdere kroegen vanbinnen zien, maar ga je ook met je groepje (a.k.a. squad) tegen andere groepjes strijden! Deze groepjes worden door de AC gevormd, dus je schrijft je individueel in. Daarnaast zal elk groepje een thema en dresscode toegewezen krijgen, waardoor jullie échte squad goals worden!

Nu denk je vast dat deze avond best wel prijzig wordt met de hoeveelheid drank, maar goed nieuws: deze activiteit kost slechts ± €7 (exacte prijs volgt nog)! In ruil daarvoor zorgt de AC voor vele lekkere shotjes en biertjes. Dus, wat houdt je nog tegen? Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plekken.

Wat: Zwarte piste: Squad Goals
Wanneer: donderdag 15 maart
Tijd: 20:30 uur
Waar: verzamelen op Janskerkhof bij de fontein
Prijs: ± €7 (exacte prijs volgt nog)
Dresscode: ontvang je in je mail!
Inschrijflink: https://goo.gl/forms/74vsBBqlxZO0fSoA3

15