commissiemarkt-promo

Het collegejaar 2017-2018 staat inmiddels voor de deur! Straks is het helaas voorbij met reisjes maken, je favoriete series bingewatchen en uitslapen zolang je wil. De colleges gaan weer starten en er moet nagedacht worden over de plannen voor het aankomende jaar. Naast het behalen van heel veel studiepunten, kun je nog veel meer doen om het maximale uit je studiejaar te halen!

SV Contact heeft namelijk dertien commissies waarin je plaats kan nemen. Binnen een commissie doe je organisatorische skills op die later zeker van pas komen, maak je kennis met de vereniging en maak je vrienden voor het leven. Houd je van het organiseren van activiteiten, feestjes of reizen? Ligt jouw passie bij koken, schrijven of foto’s maken of vind je het leuk om educatieve activiteiten te organiseren binnen ons vakgebied? Heb je geen flauw idee wat een commissie is of wat je nou eigenlijk leuk vindt? In alle gevallen kun je terecht op de commissiemarkt van SV Contact. Commissieleden zullen je van alles vertellen over het reilen en zeilen van een commissie, hoeveel tijd het kost en natuurlijk hoe ontzettend gezellig en leerzaam het is! Daarnaast kun je je al meteen vrijblijvend inschrijven en volgt er enkele weken later een sollicitatiegesprekje. We hopen je te zien op de Commissiemarkt van SV Contact op dinsdag 5 september van 17:00 tot 18:00 uur op de Drift (lokalen TBA). Voor degenen die er niet bij kunnen zijn en wel willen solliciteren voor een commissie: er volgt binnenkort een mail met verdere informatie.

Wat: Commissiemarkt
Waar: Drift (lokalen worden nader bekendgemaakt)
Wanneer: dinsdag 5 september
Tijd: 17:00 tot 18:00 uur