promo-ad-2

Heb jij altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat bij een groot bedrijf als het AD? Ga dan op 21 maart mee met het bedrijvenbezoek aan het hoofdkantoor van deze krant!

Het Algemeen Dagblad of AD is een Nederlands landelijk dagblad en de op één na grootste betaalde krant van Nederland. De krant kent naast de landelijke versie zeven regionale titels, waaronder de Amersfoortse Courant, het Groene Hart, de Haagse Courant, het Rotterdams Dagblad en het Utrechts (!) Nieuwsblad. Kortom, het AD is een bekende krant die heel interessant is voor ons CIW’ers (ook met het oog op een eventuele toekomstige werkplek)!

Het hoofdkantoor van het AD is gevestigd in Rotterdam, naast het Centraal Station. Jullie zijn uitgenodigd om daar, samen met de EC, een kijkje te komen nemen! We verzamelen op 21 maart om 13:00 op Utrecht CS bij de bloemenwinkel bij spoor 8. Vanaf daar pakken we met z’n allen de trein naar Rotterdam, om daar van 14:30 – 16:00 een rondleiding te krijgen in het hoofdkantoor.

Kun je net zoals wij niet wachten? Schrijf je dan snel in via onderstaande inschrijflink om jezelf te verzekeren van een plekje!

Wat: Bedrijvenbezoek AD
Waar: Rotterdam
Wanneer: 21 maart van 14:30 – 16:00, 13:00 verzamelen bij Utrecht Centraal
Kosten: Gratis (mits je een week-ov hebt, anders zijn de treinkosten 12,60 retour)
Inschrijflink:
https://docs.google.com/forms/d/1FnmiIJXq7goh3rVRKgWrmMDxlAKJHMYEKsoVe1gkD3g/edit

10