stagebijeenkomst-fb-banner

Zit je in je eerste jaar en twijfel je over wat je de komende jaren wilt doen met je vrije ruimte? Zit je in je tweede jaar en weet je al dat je stage wilt lopen maar snap je niet goed hoe dat moet? Of ben je geïnteresseerd in stage lopen maar weet je niet wat voor bedrijf je interessant lijkt? Dan hebben wij de activiteit voor jou! Op 24 april organiseert SV Contact in samenwerking met de Universiteit en Career Services een Stage Informatiemiddag waar al je vragen beantwoord worden.

De middag zal bestaan uit twee onderdelen. Eerst zal Arjen van Vliet ons van 15:00 tot 17:00 uur een training zelfanalyse geven. In deze training leer je beter reflecteren op wat je interessant vindt. Aan het einde heb je een beter beeld van wat je wilt bereiken, waar je interesses liggen en weet je duidelijker wat voor stage voor jou geschikt is. Deze training helpt je niet alleen met je stage keuze maar ook in je verdere loopbaanoriëntatie

Het tweede onderdeel is van 17:10 – 18:10 uur, in dit deel zullen we dieper ingaan op welke stappen je moet doorlopen en de voordelen van een stage. Geertje Wilmsen zal dieper ingaan op wat er allemaal komt kijken bij het lopen van een stage en welke stappen je moet doorlopen voordat je stage kan gaan lopen. Daarnaast zullen twee (oud) CIW studenten komen vertellen over hun ervaringen met stage lopen en zo hopelijk een concreter beeld schetsen van wat je kan verwachten als je stage gaat lopen.

Mocht je nou niet bij de training kunnen zijn of heb je toevallig om 17:15 weer college? Maak je geen zorgen, het is mogelijk om je los aan te melden voor één van de twee onderdelen.

Deze voorlichtingsmiddag is helemaal gratis, het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via: https://goo.gl/forms/L4ueyITMMpINfGhr1

Nog even samengevat:
Wat: Stage Informatiemiddag
Wanneer: 24 april van 15:00 – 18:10
Waar: Wordt nog bekend gemaakt
Kosten: Gratis!
Aanmelden via: https://goo.gl/forms/L4ueyITMMpINfGhr1

Heb je verder nog vragen? Mail dan naar onderwijs@svcontact.nl

5