bannerdef

Knibbel knabbel knuisje
Ik wil een bierglas in mijn vuistje

Nou das mooi, want op 13 december organiseert je favoriete studieverenigingencombo een prachtig mooi feest met als thema: Disney Ok! (dit is niet ok & Disney voor de mensen die ‘m nog niet doorhadden). Bereid je voor op een avond waarin doornroosje wel heel vaak wakker gekust wil worden, Prince Charming niet meer zo charming is als 8 bier geleden en een Donald Duck die voor het eerst in zijn leven een broek aanheeft.
Omdat het magistrale k-sjot gesloten is wegens gewelddelicten (da’s ook niet zo ok) hebben wij moeten uitwijken. Maar niet getreurd, want de vervanger is net zo’n perfect fit als het schoentje van Assepoester: deze legendarische avond gaat plaatsvinden in Club Maggy! Laat de sexy/slonzige prinses, prins of tekenfilmkarakter in jezelf los en creëer je eigen sprookje op 13 november!

Wie – Alles en iedereen die zichzelf een happy end toewenst
Waar – Club maggy
Waarom – http://bit.ly/2jTSsm