Redactiecommissie

De redactiecommissie is verantwoordelijk voor de creatie van ons verenigingsblad, de Com’Info. Het blad verschijnt vier keer per jaar, en staat vol met leuke en interessante artikelen over het studentenleven, de vereniging, en actuele studiegerelateerde onderwerpen.

Het blad kent een aantal vaste rubrieken, zoals de Com’Mee, waarin we door een Contacter worden meegenomen naar zijn of haar favoriete plekje in Utrecht; het testpanel, waarin de commissie dingen uittest als pizza’s, shotjes of terrasjes; en natuurlijk de beruchte Com’Mavo, waarin de sappigste roddels van de vereniging staan. Daarnaast staat er in elk nummer een column van de coördinatoren van de opleiding, een interview, en informatieve, prikkelende artikelen met thema’s als communicatie, taal, media, en digitale cultuur.

De Com’Info is helemaal gratis, en wordt uitgegeven op abonnementsbasis. Eerstejaars studenten krijgen hem sowieso in de brievenbus, ouderejaars kunnen zich inschrijven op http://www.svcontact.nl/cominfo/.

Heb jij een passie voor schrijven en zou je dolgraag je steentje bij willen dragen aan de Com’Info? Solliciteer dan aan het begin van het nieuwe collegejaar voor de RC!

2017 – 2018
2016 – 2017