Toneelcommissie

Als jong lid van de vereniging zeggen de toneelstukken Zonde van je tijd en Caf├ę de Kamerplant je waarschijnlijk niets, maar als je de gemiddelde Contacter er naar vraagt zullen ze waarschijnlijk enthousiast reageren.

Ieder jaar zet de Toneelcommissie (Toneelcie) in samenwerking met de studieverenigingen van Aardwetenschappen en Sociale Geografie & Planologie een prachtige toneelstuk op de planken. Onder leiding van een professionele regisseur werk je als lid van deze commissie enkele maanden aan zang, dans, maar voornamelijk aan toneelspel. Bovendien zorg je er met zijn allen voor dat het decor, de kostuums, de attributen en de muziek helemaal bij het stuk passen.

Dus verlang je te schitteren op de grootste podia? Of ben je meer van het werk achter de schermen? Geef je dan nu op voor de Toneelcie! Geef hierbij duidelijk aan of je geïnteresseerd bent in een plek als speler/technicus/decorbouwer, etc.

2013 – 2014
2011 – 2012