Samenwerken

SV Contact is dé studievereniging voor alle Communicatie- en informatiewetenschappen studenten aan de Universiteit Utrecht. Ieder jaar werken wij samen met veel interessante bedrijven die iets kunnen betekenen voor onze leden op zowel educatief gebied als ontspanning. Onze 500 leden staan aan de top op communicatiegebied binnen Nederland en daarom wellicht interessant voor u als werkgever.

In samenwerking met ons als vereniging kunt u met uw organisatie dicht op het talent zitten en tegelijkertijd uw bedrijf in goed daglicht zetten bij uw concurrenten. Investeren in de kenniseconomie is namelijk een vorm van verantwoord ondernemen. Wij bieden structurele samenwerkingen en  klassieke advertentieruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Scroll naar beneden en/of neem dan vrijblijvend contact op met onze Commissaris Extern.

500Leden
100Eerstejaars
700Alumni

Project Six

1500 studenten van 6 verschillende faculteiten vieren ieder jaar feest op het grootste studieverenigingenfeest van Utrecht, waar SV Contact medeorganisator van is. Hier zijn ontelbaar mogelijkheden om uw naam te laten zien.

Introductieperiode

Tijdens de introductieperiode verwelkomen wij ieder jaar ongeveer 80 tot 100 eerstejaars. Dit gebeurt in twee fasen, namelijk het introductiekamp en de facultaire introductie. Tijdens het kamp is er de mogelijkheid tot flyeren etc. Tijdens de facultaire introductie leren de eerstejaars de stad kennen. Een eerste ontmoeting is bepalend voor de komende jaren.

Bedrijvendag

Vergelijkbaar met inhousedagen nodigen wij bedrijven vanuit het vakgebied uit om te komen vertellen over hun werkzaamheden. Dit wordt gedaan door middel van workshops. Aansluitend is er een netwerkborrel. Komt u ook langs?