Gouden partners

STAMKROEG

Uitspanning Boslust

Al 30 jaar zit Uitspanning Boslust midden in de stad Utrecht gevestigd. Als vereniging is het heel veel waard om een partner te hebben waar op gebouwd kan worden en waar al onze leden graag mee omgaan. Leden voelen zich dan ook echt thuis in Boslust, en komen in grote aantallen op onze maandelijkse borrel en verschillende losse activiteiten.

Zilveren partners

EDUCATIEVE PARTNER

Business Talent Network

De grootste aanbieder van inhousedagen, business-courses en traineeships heeft zich verbonden met SV Contact. Het biedt studenten een directe ingang in het ‘echte’ bedrijfsleven door een kijkje te nemen bij grote bedrijven.

BIJBANEN

Search & Results

Al vele jaren is Search een belangrijke partner die studenten communicatieve vaardigheden leert in de praktijk. Waar de studie vooral theoretisch georiënteerd is vult Search dit aan door praktische ervaring.

DIVERSE

HolidayCars

Een weekend met je commissie of studievrienden in een uithoek van Nederland doorbrengen? Of ga je naar het buitenland? Dan heb je vast een auto nodig. Huur via SV Contact bij HolidayCars een auto voor de laagste prijzen. Alleen als lid profiteer je van deze kortingen. Let wel op: hoe eerder je een auto reserveert, hoe goedkoper het is!

Bronzen partners