Gouden partners

STAMKROEG

Café de Stadsgenoot

Café de Stadsgenoot bestaat sinds 2003 en is sinds 2017 onze stamkroeg. Als vereniging is het heel veel waard om een partner te hebben waar onze activiteiten en borrels plaats kunnen vinden. Leden voelen zich dan ook echt thuis in café de Stadsgenoot en komen graag op onze maandelijkse borrel en verschillende activiteiten.

Bonifatius 754

Bonifatius Bier is een Dokkumer brouwerij met veel historie.Dokkum heeft een rijke brouwerijgeschiedenis: het ‘Maertebier’ dat ooit in Dokkum werd gebrouwen was eeuwen geleden één van de populairste bieren van Fryslân. Acht Guldens Bier is een donker speciaalbier van het type Quadrupel. Acht Guldens Bier verwijst naar de hoge prijs die men vroeger per vat moest betalen voor dit uiterst smaakvolle en complexe brouwsel. Wadwit is een witbier gebrouwen met zeewier uit de Waddenzee. Zuiver water van de Bonifatiusbron draagt bij aan de bijzondere smaak van dit witbier van het wad. ‘Konst der wel un liiffol fan drinke!’ De bieren zijn allemaal te proberen bij onze stamkroeg De Stadsgenoot!

Zilveren partners

EDUCATIEVE PARTNER

Business Talent Network

De grootste aanbieder van inhousedagen, business-courses en traineeships heeft zich verbonden met SV Contact. Het biedt studenten een directe ingang in het ‘echte’ bedrijfsleven door een kijkje te nemen bij grote bedrijven.

BIJBANEN

OGD ict-diensten

Bij OGD kun je heel breed worden ingezet, afhankelijk van je eigen vaardigheden en voorkeuren. Ze bieden bijbanen zoals bijvoorbeeld werkplekbeheerder, software-ontwikkelaar en helpdeskmedewerker (van eerste- tot derdelijns).

BIJBANEN

Search & Results

Al vele jaren is Search een belangrijke partner die studenten communicatieve vaardigheden leert in de praktijk. Waar de studie vooral theoretisch georiënteerd is vult Search dit aan door praktische ervaring.

Bronzen partners