Gouden partners

STAMKROEG

Café de Stadsgenoot

Café de Stadsgenoot bestaat sinds 2003 en is sinds 2017 onze stamkroeg. Als vereniging is het heel veel waard om een partner te hebben waar onze activiteiten en borrels plaats kunnen vinden. Leden voelen zich dan ook echt thuis in café de Stadsgenoot en komen graag op onze maandelijkse borrel en verschillende activiteiten.

Zilveren partners

EDUCATIEVE PARTNER

Business Talent Network

De grootste aanbieder van inhousedagen, business-courses en traineeships heeft zich verbonden met SV Contact. Het biedt studenten een directe ingang in het ‘echte’ bedrijfsleven door een kijkje te nemen bij grote bedrijven.

BIJBANEN

Search & Results

Al vele jaren is Search een belangrijke partner die studenten communicatieve vaardigheden leert in de praktijk. Waar de studie vooral theoretisch georiënteerd is vult Search dit aan door praktische ervaring.

Bronzen partners