Bedrijvenbezoek Melkweg

2 mei 2019 14:30 - 18:00
Melkweg Amsterdam

Bedrijvenbezoek Melkweg

Wie kent het niet? De Melkweg in Amsterdam. Een van Nederlands bekendste poppodia met elk jaar honderden concerten, clubnachten, films en theatervoorstellingen die in totaal bijna 474.000 bezoekers trekken!
Op donderdag 2 mei gaan we achter de schermen bij de Melkweg. We hebben een supervet programma voor jullie geregeld met aan het einde een verrassing, dus lees snel verder.

We krijgen een uitgebreide rondleiding door de Melkweg met presentaties van onder andere de marketingafdeling. Hier wordt ook verteld over interessante stageplekken, dus mocht je daarin geïnteresseerd zijn ga dan zeker mee en laat vast een goede indruk achter! Vervolgens gaan we gezellig borrelen in het café. Hierna kan je naar huis, maar dat hoeft niet! We gaan dan namelijk samen uit eten voor een klein prijsje. Hier zullen we later meer informatie over geven, dan kun je je daar ook voor aanmelden. En als klap op de vuurpijl hebben we daarna de mogelijkheid om een show in de Melkweg te bezoeken! Het is nog niet zeker welke show dat zal zijn, maar het wordt sowieso super leuk (en het is gratisssss).
Dus heb jij altijd al een kijkje behind the scenes van een groot poppodium willen nemen? Geef je dan snel op, want vol = vol!

Aanmelden: https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1FAIpQLSd4wtqXaDNm3Nnab7Rgmdh-cvDL_uin9khEWQSaShCz5B3Gag/viewform

Wat: Bedrijvenbezoek: de Melkweg
Wanneer: Donderdag 2 mei
Waar: Amsterdam