Eerstejaarsactiviteit: DWDD

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Huidig bestuur
Vanaf
10 sep. 2019 16:15:00
Tot
11 sep. 2019 21:00:00
Locatie
Utrecht Centraal

Eerstejaarsactiviteit: DWDD

Attentie attentie Sjaars!

Jij kan volgende week in het publiek van DWDD zitten! Lijkt je dit gaaf? Schrijf je dan nu in! Er zijn namelijk maar beperkte plekken en...... je kan gratis mee!

Op 10 & 11 september is het dan zover! We verzamelen om 16.15 op Utrecht Centraal bij de Centrumzijde bij de piano en gaan dan samen met de trein naar Amsterdam. Zorg dat je er echt om die tijd bent, want anders mis je de trein!

Als je een week-ov hebt is deze activiteit volledig gratis voor je. Heb je geen week-ov? Zorg er dan voor dat je genoeg geld op je OV-chipkaart hebt geladen want je reiskosten zijn dan voor eigen rekening :)

De terugreis naar huis na de opname is zelfstandig, er is namelijk achteraf nog de mogelijkheid om vrijblijvend na te borrelen in Amsterdam.

We gaan twee keer, dus je hebt de keuze uit één van de twee avonden, maar houd wel rekening met beide avonden! Als de ene avond vol zit, kunnen we je namelijk indelen in de groep van de andere avond, maar dit laten we je uiteraard weten!

Wil jij een opname van DWDD bijwonen of Matthijs van Nieuwkerk van dichtbij bekijken in de studio? Schrijf je dan nu in via onderstaand inschrijfformulier! Doe dit snel, want vol = vol

Inschrijfformulier: https://forms.gle/Wg8vx463YBqv664GA

Op de dag zelf kan je ons bereiken op telefoonnummer: 06-41592742!

Wie: Alle eerstejaars!
Wat: Bij DWDD in het publiek zitten
Waar: Verzamelen op Utrecht Centraal, centrumzijde bij de piano
Wanneer: 10/11 september, 16:15 verzamelen
Prijs: Gratis!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren