KookCie: Cycling Dinner

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Kookcommissie
Datum en tijd
22 mei 2019 18:00 - 21:00
Locatie
Utrecht

KookCie: Cycling Dinner

De zomer komt er weer aan, wat betekent dat er weer aan je summer body gewerkt moet worden. De kookcie heeft hiervoor de ideale oplossing: eten én fietsen in plaats van alleen eten ☺ Tijdens het cycling dinner zijn er 3 rondes met een voor-, hoofd-en nagerecht waarbij elke ronde op een andere locatie is. Inschrijven gaat per duo waarna jullie worden ingedeeld in een gerechtenronde. In die ronde koken jullie iets super spannends voor mede-Contacters. Voor de andere 2 rondes ben jij te gast bij andere Contacters, waar je kan genieten van hun kookkunsten. Als duo kook je zelf een eigen gekozen gerecht voor €15,- aan ingrediënten + drankjes voor 2 bezoekende duo’s en jezelf. En geen ‘geslaagd’ etentje zonder goede vlog, dus neem je selfiestick mee en maak als duo de leukste/orgineelste/gekste vlog. Voor de beste vlog is er uiteraard een geweldige prijs.
Dus heb je zin in een gezellige avond met eten en fietsen door Utrecht, schrijf je dan snel in: https://forms.gle/FLACodsC4qNXB6aw5

Let wel op: inschrijvingen zijn in duo’s waarbij jullie ook een adres moeten opgeven waar jullie zelf kunnen koken!

Lijkt zo’n dinner je leuk, maar heb je geen kamer? Geen paniek! Doe dan een oproep aan de mede Contacters via het Facebook evenement.

Wie: Iedereen
Wat: Cycling dinner
Waar: 1 ronde bij je eigen duo + andere rondes op (nu nog) geheime locaties
Wanneer: woensdag 22 mei
Prijs: 1x €15 per duo
Tijd: 18:00-21:00, daarna worden in de Stadsgenoot de winnaars voor de beste vlog bekend gemaakt.
Inschrijven: https://forms.gle/FLACodsC4qNXB6aw5

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren