Alumni

CIW Alumni is het alumninetwerk voor de BA-opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen. Circa twee keer per jaar organiseren we een activiteit waarbij we inhoud en gezelligheid proberen te verenigen. Zo gaan we op bezoek bij alumni op hun werkplek of nodigen we hun uit om over hun werk en carrièrepad te vertellen.

Of je nu bent begonnen met een vervolgopleiding of al op de arbeidsmarkt actief bent; bij CIW Alumni ben je welkom. Sinds 2015 werken we samen met de carrièrecommissie/educatiecommissie van SV Contact. Samen hebben we bijvoorbeeld een speeddate tussen studenten en alumni georganiseerd om studenten duidelijk te maken welke kanten je met CIW op kan.

Wil jij ook lid worden van het alumninetwerk? Like dan de pagina ‘CIW Alumni’ op Facebook of neem een kijkje op de LinkedIn pagina (CIW Alumni Utrecht) en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond borrels en andere leuke activiteiten! Ook kun je je bij SV Contact inschrijven voor het alumninetwerk. Je hoeft enkel je naam en e-mailadres in te vullen. Bij inschrijving geef je ons toestemming om enkele keren per jaar een mail te sturen met alle nieuwtjes, feitjes en activiteiten die worden georganiseerd rondom het alumninetwerk.

Daarnaast is SV Contact een paar jaar geleden gestart met het project ‘In Contact’. Bij dit project zullen we studenten individueel aan alumni koppelen zodat zij een beter beeld krijgen bij wat je zoal kunt gaan doen als je klaar bent met CIW. Het idee is dat de student en de alumnus vrijblijvend een aantal keer afspreken om te kunnen praten over masters, de arbeidsmarkt of inhoudelijk over het vakgebied CIW.

Iedere alumni kan zich aanmelden voor In Contact. Dan zorgen wij ervoor dat je een klein 'profiel' krijgt op de site van SV Contact waarop informatie wordt getoond over welke richting je hebt gestudeerd en waar je op dit moment werkzaam bent. Als leden van SV Contact door middel van dit profiel geïnteresseerd zijn geworden in jou, kunnen zij hierover een mailtje sturen naar voorzitter@svcontact.nl. Hierna kunnen wij ze met jouw toestemming je contactgegevens sturen en kan diegene contact met jou opnemen.

Wil je meedoen of meer informatie krijgen? Stuur dan ook een mailtje naar voorzitter@svcontact.nl!

Alvast bedankt voor je interesse en hopelijk tot ziens!

Hieronder kun je je aanmelden voor het Alumni-netwerk. We houden je dan via de mail op de hoogte van nieuws en activiteiten voor Alumni!