In Contact!

InContactlogo-150x150.jpg

Jouw profiel online?

In 2013 is het initiatief ‘In Contact’ van start gegaan. Een alumnus verschaft informatie over zichzelf wat betreft zijn/haar studie, master, eventuele stage, werkgebied en toekomstvisie. Vervolgens kan een student zich inschrijven op dit profiel om wat vragen te stellen per mail over de carrière van de alumnus en eventueel kan er een keer koffie of een biertje worden gedronken. Vind jij het leuk om jouw profiel op onze website te hebben en om studenten uit de brand te helpen met toekomstkeuzes? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@svcontact.nl en hoor meer!

Hieronder vind je een aantal profielen van onze alumni. Wil je meer weten over het werkveld, studierichting, stage, master of andere zaken van een bepaalde alumnus? Ben je benieuwd hoe een alumnus tot zijn/haar huidige baan is gekomen na een opleiding binnen het communicatievakgebied? Onderaan elk profiel staat een e-mailadres waar je naartoe kunt mailen.

Sibel Sahingöz

 Ik ben op dit moment nog bezig met mijn master, Communicatie en Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit. Ik vond CIW een interessante opleiding en mijn interessegebied ligt bij marketingcommunicatie, maar ook bij gezondheidscommunicatie. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij de marketing en communicatieafdeling bij Centraal Beheer Achmea. Daarbij heb ik een adviesrapport geschreven over hoe zij het beste om kunnen gaan met negativiteit op sociale media. Ik hoop in de toekomst binnen marketingcommunicatie werkzaam te zijn.

Sibel_in_contact.png

In contact komen met Sibel? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@svcontact.nl!

Fleur van der Eijk

Op dit moment ben ik werkzaam bij een social media bureau. Wij maken content voor allerlei (consumer) merken op social media. Ik ben hier Project Manager Social Media. Onder mijn taken vallen: project management, community management, content creatie… eigenlijk van alles! ;-)

Binnen mijn huidige baan ga ik steeds meer richting accountmanagement, maar het PR-vakgebied trekt mij ook nog steeds heel erg. Gelukkig kun je met CIW + mijn master veel kanten op!

Studie: CIW met een minor Bestuur- en Organisatiewetenschappen
Interesses: B&O, persuasive & corporate communication
Stage: Internationale PR- bureau Edelman in Amsterdam
Master: Corporate Communication aan de UvA

Fleur_foto.JPG

In contact komen met Fleur? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@svcontact.nl!

Yuri van der Heijden

Op dit moment ben ik studerend aan de Universiteit van Antwerpen waar ik de master Meertalige Professionele Communicatie volg. Afgelopen jaar heb ik een tussenjaar gehad waarbij ik met het Braziliaanse hockeyteam deel heb genomen aan de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Toekomstvisie: In eerste instantie wil ik graag ervaring opdoen in de Marketing wereld waarin ik mijn creatieve ei kwijt kan. Zo heb ik tijdens mijn Bachelor CIW met veel plezier een stage gelopen bij de corporate organisatie HEINEKEN Nederland. Dit was een onwijs gave en leerzame stage maar om een volledig beeld te krijgen van het bedrijfsleven lijkt het me ook erg leuk om bij een klein bedrijf ervaring op te doen, bijvoorbeeld een start-up met veel potentieel. In de toekomst zou ik al mijn ervaringen willen combineren en uiteindelijk iets voor mezelf willen beginnen.

Studie: Master Meertalige Professionele Communicatie aan de Universiteit van Antwerpen. Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond aan de Universiteit Utrecht met een minor aan de USBO. Mijn gehele studieperiode gecombineerd met tophockey.

Interessegebied: Nieuwe Media, marketing en commerciële communicatie
Stage: bij HEINEKEN Nederland, afdeling marketing in het Amstel team
Topsport: Braziliaanse hockeyteam Olympische Spelen 2016

Schermafbeelding_2018-11-25_om_22.45.30.png

In contact komen met Yuri? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@svcontact.nl!

Ilona Hoeve

Op dit moment: contentmanager bij de gemeente Utrecht. Hier ben ik samen met mijn collega's verantwoordelijk voor de informatie en nieuwsberichten op de website van de gemeente. Het is daarbij belangrijk om begrijpelijk te schrijven, op B1 niveau, zodat de teksten voor alle inwoners van Utrecht leesbaar zijn. Daarnaast heb ik de taak om de binnenkomende teksten en verzoeken te verdelen onder de medewerkers en prioriteiten toe te kennen.

Toekomstvisie: Mijn interesse ligt met name in de publieke sector: overheid, semi-overheid en non-profit. In deze sector wordt social media nog lang niet optimaal benut. Vaak komt dit door de weinige financiële middelen en een beperkt aantal fte’s. Ik hoop in de toekomst bij te kunnen dragen door efficiënte en betaalbare social media communicatie tussen overheid en burgers te faciliteren.

Studie: CIW gedaan met hoofdrichting communicatiestudies. In de vrije ruimte heb vooral vakken gevolgd op het gebied van social media, zowel bij Taalwetenschappen, B&O en Informatiekunde.
Buitenland: Voor de studie CIW heb ik twee jaar in Australië gewoond om daar te studeren
Master: Bestuurs- en Organisatiewetenschap, waarbinnen ik het programma Communicatie, Beleid en Management volgde.

Ilona_foto.pdf

In contact komen met Ilona? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@svcontact.nl!

Onze sponsoren