Klantenservice medewerker bij ONVZ

Help jij graag mensen uit de brand? Verdien je geld met bellen, chatten en mailen als Klantenservice Medewerker bij ONVZ. Je komt te werken in een jong en divers studententeam, waardoor geen dag hetzelfde is. Reageer vandaag nog!


IN HET KORT

  • Voor zelfverzekerde HBO- en WO-studenten die van aanpakken weten;
  • Werk 24 tot 40 uur p.w. van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur;
  • Lekker cashen: €13,50 bruto per uur (dat is €14,58 incl. vakantiegeld);
  • Het Wft Zorg-certificaat wordt voor je betaald.


VRAGEN?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp


WERKZAAMHEDEN

In de functie van Klantenservice Medewerker bij ONVZ in Houten spreek je enorm veel verschillende soorten mensen. Per dag komen er zo’n 2.000 calls binnen, jouw taak is om een deel van deze calls weg te werken. In het begin doe je dit per mail en telefonisch, maar als je wat langer in dienst bent mag je deze vragen ook via Facebook, WhatsApp en Twitter beantwoorden.

 

Aan het begin van je werkdag, voordat je aan je shift begint, pak je jouw headset uit je kluisje en kies je een fijne flexplek uit. Tijd om klanten te helpen! De vragen die je zoal moet beantwoorden variëren van polisvragen tot vragen over eigen risico, of over rekeningen die klanten hebben ontvangen. Daarnaast verwerk je ook administratieve taken die uit de gesprekken voortkomen. Klinkt het lastig? Wees niet bang! Je wordt goed opgeleid en begeleid om deze vragen te kunnen beantwoorden. Soms zijn de vragen kort, soms complex. Het kan voorkomen dat het best een puzzel is om een vraag te beantwoorden, wat het werk juist leuker maakt! Jij informeert de klanten te allen tijde goed en vriendelijk, zodat de klant én jijzelf altijd met een glimlach ophangen!


OVER DE OPDRACHTGEVERJe gaat aan de slag bij ONVZ. Een onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen. ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk, waarbij het belang van de verzekerden voorop staat. Klanten worden niet alleen verzekerd van de beste zorg maar ook van vrije keuze. Het is immers uw leven, uw gezondheid. Daar maakt ONVZ zich elke dag sterk voor. Als klant ben je namelijk vrij om te bepalen welke arts je consulteert en naar welk ziekenhuis je gaat. Zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend.

 

Binnen ONVZ staat iedereen voor elkaar klaar en heerst er een gezellige sfeer, maar wordt er natuurlijk ook hard gewerkt. Je komt te werken op een open afdeling, in een team dat erg sociaal en betrokken is. Van outgoing tot rustige types: het team is lekker divers. Bij ONVZ is iedereen onderdeel van de organisatie, ook jij! Je mag dan ook altijd meedenken en met verbeterpunten komen.


Voor meer informatie kijk hier: https://www.susa.nl/bijbaan/fulltime-klantenservice-medewerker-bij-onvz-2021-00169https://www.susa.nl/bijbaan/fulltime-klantenservice-medewerker-bij-onvz-2021-00169


Onze sponsoren