Maatschap voor Communicatie zoekt ambitieuze starter

Maatschap voor Communicatie zoekt ambitieuze starter

Studeer je momenteel af en ben je op zoek naar een uitdagende startersbaan in het communicatieveld? Maatschap voor Communicatie is op zoek naar een talentvolle en leergierige student die klaar is om aan de slag te gaan. Iets voor jou?


Wat ga je doen?

Samen met je collega’s werk je aan afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Of het nou voor provincies, Rijkswaterstaat of voor een ministerie is; als Maatschapper sta je er en zorg je dat het voor elkaar komt.

Voor elk project werk je in een wisselend team en dagelijks schakel je tussen je verschillende projecten in het publieke domein. In de ochtend schrijf je bijvoorbeeld het script voor een nieuwe vlog en in de middag werk je aan een nieuwsbrief. De volgende dag begeleid je een draaidag en de dag erop faciliteer je een brainstorm en werk je samen met je collega aan de strategie voor een nieuw project.

Ook vind je het geen probleem om, net als je collega’s, bureautaken op te pakken, zoals het maken van content voor onze online kanalen of het organiseren van ons volgende teamuitje.

Binnen ons team is veel ruimte voor eigen inbreng en wordt het gewaardeerd als je gevraagd en ongevraagd nieuwe ideeën inbrengt.

Wil je meer weten over het werk van een startende Maatschapper? Lees dan de blogs van Jarno en Sammy

Wat vragen we van jou? 

  • Je zit in de afrondende fase van een relevante hbo of wo-opleiding op het gebied van communicatie, journalistiek of vergelijkbaar; 
  • je bent vanaf augustus 2021 fulltime beschikbaar (als je al eerder beschikbaar bent – dat kan ook deeltijd – dan is dat natuurlijk mooi meegenomen!); 
  • je bent leergierig en wil je graag ontwikkelen op het gebied van strategische communicatie, participatie of het smeden van allianties;
  • je houdt van afwisseling en kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en projecten;
  • je bent een teamspeler die ook prima zelfstandig werkt; 
  • én natuurlijk wil je werken bij een topbureau.  


Over de Maatschap 

Wij helpen opdrachtgevers bij schurende maatschappelijke vraagstukken in het publieke domein. Dat doen we vanuit de rotsvaste overtuiging dat interactie tot betere resultaten leidt. Wij voeden het gesprek. Binnen organisaties en daarbuiten. In dialoog en met respect voor verschillende perspectieven helpen wij opdrachtgevers tot afgewogen besluiten te komen en draagvlak te verdienen.


Wij zijn gespecialiseerd in strategische communicatie, participatie en het smeden van slimme allianties. Wij zijn een bureau met een uitgesproken mening. Over maatschappelijke thema’s én over ons vak. Soms een tikkeltje eigenwijs, graven wij naar de vraag achter de vraag. En we zorgen dat het voor elkaar komt. 

Ben jij een Maatschapper?

Bij de Maatschap werk je in een informeel, collegiaal team waar je je snel thuis zult voelen. Dat je werk en privé optimaal op elkaar wilt afstemmen, vinden we niet meer dan normaal. Soms werken we tot ’s avonds laat om een deadline te halen, maar daartegenover staat dat je andere dagen eerder weg kunt gaan. Wij besteden veel tijd aan persoonlijke én teamontwikkeling. Ook doen we regelmatig leuke dingen met elkaar en organiseren we mooie bijeenkomsten.


Zin in?

Ben je enthousiast geworden en sta je te springen om te starten? Stuur dan vóór 14 juni 2021 jouw motivatie naar Catelijne van Calsterencatelijne@mvc.nl. De vorm staat vrij. Wij ontdekken graag wie jij bent en waarom we jou in ons team moeten hebben.


Wil je meer informatie over de functie of ben je benieuwd hoe het is om bij de Maatschap te werken? Neem dan contact op met Jarno Voigt of Sammy Kossen. Zij vertellen je graag meer. 

https://www.mvc.nl/starter-gezocht


Onze sponsoren