Publistat studentredacteur

Publistat - student redacteur 


In het kort

Ben jij op zoek naar een bijbaan en altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Dan willen wij jou als onze nieuwe Student Redacteur.

 

Wat doet Publistat? 

Publistat is dé specialist op het gebied van mediamonitoring en –analyse. Met een jong en nieuwsgierig team zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers aan het begin van hun werkdag direct inzicht krijgen in relevante publiciteit. Daarnaast geeft Publistat in media-analyses duiding aan het nieuws.

 

Wat ga je doen?

Als Student Redacteur ben je intensief betrokken bij het maken van onze media-updates en bij de voorbereiding van de analyses. Met een aantal strakke deadlines in de ochtend, werk jij met jouw team keihard om de berichtgeving in de media per klant in kaart te brengen. Vanaf meerdere schermen analyseer je de laatste nieuwsberichten en lever je de input voor het digitale dashboard. Zit je werk erop in de loop van de ochtend, dan kan je aan de studie, richting sportschool of de stad in.  

 

Wat zoeken we in een Student Redacteur?

·         Nieuwsgierig en analytisch 

·         Universitaire opleiding (mee bezig of recent afgerond)

·         Flexibel inzetbaar op oproepbasis (3-5 ochtenden per week vanaf 06.00 en 07.00 uur, af en toe ook op zaterdag)

·         Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling)

·         Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam en omgeving

 

Wat bieden we jou?

·         Goed startsalaris

·         Ontwikkelmogelijkheden en dynamische werkomgeving

·         Unieke werkervaring waarin je werkt voor klanten als ING, Eneco en de Rijksoverheid

 

En, niet te vergeten, we vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij ons. Daarom hebben we een eigen pub, tafeltennistafel en organiseren we veel activiteiten, zoals boottochtjes, een Pubquiz en natuurlijk borrels.

Zie hier meer informatie: http://www.publistat.nl/vacatures/student-redacteur

Onze sponsoren