Afstudeerstage bij Publistat

Publistat - afstudeerstage

Over Publistat

Ben je geïnteresseerd in de werking van nieuwsberichtgeving en op zoek naar een interessante meewerk- of afstudeerstage? En wil je ook meer ervaring opdoen op onderzoeksgebied? Dan biedt Publistat je een leuke en afwisselende stageplaats aan.

 

Publistat is dé specialist op het gebied van mediamonitoring en –analyse. Met een jong en gedreven team werken wij elke dag aan leuke opdrachten voor veeleisende klanten, zoals ING, Rijksoverheid en Eneco. De meeste medewerkers hebben een academische achtergrond in Communicatiewetenschap, Bedrijfskunde of Politicologie.

 

Word jij onze nieuwe stagiair? 

Als aanvulling op ons team, zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste stagiair. Bij Publistat draaien stagiairs zo snel mogelijk mee in een van onze drie teams. Tijdens je werkdag houd je je o.a. bezig met het maken van: 

·         Online nieuwsbrieven met (samenvattingen) van relevant nieuws voor opdrachtgevers

·         Online dashboards van publiciteit

·         Meeschrijven aan onderzoeksrapporten

 

Daarnaast is er natuurlijk volop de mogelijkheid om jouw eigen (afstudeer)onderzoek uit te voeren. Lees hier hoe eerdere stagiairs hun tijd bij Publistat hebben ervaren!

 

Hoe ziet je dag eruit? 

’s Ochtends werk je aan je eigen onderzoek. Heb je vragen of kun je ergens hulp bij gebruiken? Dan kan je voor vragen altijd terecht bij je collega’s en je stagebegeleider. Als de ochtendmonitoring erop zit is er tijd voor een kopje koffie met het hele kantoor. De rest van de dag werken we aan doorlopende projecten en analyses. In de middag bereiden we o.a. de nieuwsbrief voor de volgende dag voor.

 

Daarnaast hebben we een eigen pub, tafeltennistafel en organiseren we veel activiteiten, zoals boottochtjes, een Pubquiz en natuurlijk borrels. 

Onze sponsoren