Stage Creative Marketing AimAtArt


Wil jij ontdekken wat kunst het bedrijfsleven te bieden heeft? En wil jij jouw creativiteit los laten op onze marketingstrategie? Dan ben je bij AimAtArt aan het juiste adres! 

OVER AIMATART

AimAtArt helpt bedrijven te vernieuwen. Dat doen we door kunst als katalysator in te zetten en zo de verbeeldingskracht te activeren. Hierdoor gaan mensen de verandering visualiseren en komen ze zelf in actie. Alleen maar creatieve types bij AimAtArt? Zeker niet! De wetenschap is onze andere pijler. We werken samen met de Universiteit van Amsterdam en bouwen onze trajecten en interventies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. 

WAT GA JIJ DOEN TIJDENS DE STAGE?

Tijdens deze stage pas jij jou marketing kennis en creatieve skills toe! Je bent verantwoordelijk voor het maken van creatieve content om het verhaal van AimAtArt te verspreiden onder onze doelgroep. Denk hierbij aan blogs, visuals en filmpjes. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het vernieuwen en verbeteren van onze eigen website en social media. Ook in de opdrachten heb jij een belangrijke rol: je ontwerpt visuals, assisteert in de productie en gaat geregeld mee. Gedurende een stage bij AimAtArt verdiep jij je dus niet alleen in onze doelgroep, maar slag je ook de brug van de kunstwereld naar het bedrijfsleven. Bovendien is er bij AimAtArt veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

JOUW PROFIEL 

3e of 4e jaars student HBO of WO. Diverse achtergronden zijn welkom: marketing en/of communicatie, innovatiestudies, kunst- of cultuurwetenschappen etc. Je houdt er van om nieuwe dingen te ontwikkelen (zoals filmpjes en visuals). Ook schrijf je graag. Ervaring met ontwerpprogramma's als Canva, Indesign en Photoshop is mooi meegenomen, maar kan ook tijdens de stage geleerd worden Je bent enthousiast creatief en ondernemend! 

WIJ BIEDEN JOU

Werken in hecht team | een mooi kantoor aan het Museumplein | uitdaging en creativiteit | inspirerende teamuitjes en gezellige borrels (ook online) | vernieuwende perspectieven | een stagevergoeding | uitgebreide en gezamelijke lunch op kantoor | doorgroeimogelijkheden. 

SOLLICITATIEPROCES

Stuur jouw CV en een korte motivatie naar emilie.deiters@aimatart.nl voor 1 juli. Heb je vragen over de stage neem dan ook contact op met Emilie, door haar te mailen of te bellen op 0643054998. Op basis van jouw CV en motivatie maken we kort telefonisch kennis. Daarna zullen wij je uitnodigen voor ene gesprek waarvoor je een creatieve opdracht ter voorbereiding krijgt. Na dit gesprek laten wij jou z.s.m. horen of je bent aangenomen. 

PERIODE

Deze stage start begin september voor een periode van 5 maanden voor minimaal 3 dagen per week.

Onze sponsoren