Diverse stages bij Cinekid

Cinekid zoekt stagiares

Ook voor de komende (34ste!) editie in oktober zoeken we stagiaires die werkervaring op willen doen in een inspirerende omgeving. Alle afdelingen hebben hulp nodig. Kom jij ons team versterken?

We zoeken enthousiastelingen voor de afdeling film, serie, digitale media, professionals, marketing. Belangrijk is vooral dat je affiniteit hebt met kindermedia en zin hebt om er een onvergetelijke editie van te maken. Bekijk de 7 vacatures hieronder en schrijf die brief vandaag nog!


Over Cinekid

Cinekid is een tiendaags festival op het gebied van film, televisie en nieuwe media voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar op de Westergas in Amsterdam en in 35 steden door het land. Het evenement vindt plaats tijdens de herfstvakantie (10 t/m 16 oktober) en trekt zo’n 70.000 bezoeken. Het publieksprogramma bestaat uit televisie- en filmvertoningen en het MediaLab: een digitale speeltuin van ruim 1.200 m2 met allerlei workshops en kunstinstallaties. Daarnaast is er een professionalsprogramma voor de internationale industrie dat gecoördineerd wordt door Cinekid for Professionals ter versterking van de kindermedia-industrie. Ook organiseert Cinekid het gehele jaar door film-, media- en educatieprojecten in binnen- en buitenland in opdracht van en in samenwerking met andere partijen. Nooit op Cinekid geweest? Hier vind je een compilatie van de dagrecaps, gemaakt tijdens de afgelopen editie.


Stagiair(e) Cinekid for Professionals
augustus 2020 – januari 2021

Stagiair(e) Marketing
augustus 2020 – januari 2021

Stagiair(e) Grafisch Vormgeving
augustus 2020 – januari 2021

Stagiair(e) Film
juni – november 2020

Stagiair(e) Serie
juni – november 2020

Stagiair(e) Educatieve mediaworkshops
mei – november 2020

Stagiair(e) Programma MediaLab
mei – november 2020

Onze sponsoren