Stage bij Koffietijd

Stage bij Koffietijd

Zoek jij een uitdagende stage waarin je alle facetten van het tv-maken ontdekt? Dit najaar maken wij elke werkdag twee dagelijkse live programma's. Het alom bekende Koffietijd (voor RTL4) én een nieuw actueel programma genaamd '5 Uur Show’ (voor SBS6), waarin we het nieuws van de dag bespreken met bekende en onbekende gasten. Beide shows bevatten vooraf gedraaide instarts en goed voorbereide gesprekken in de studio, waarin journalistiek en entertainment samenkomen.

Wil jij stage lopen op onze redactie? Reageer dan snel.

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van de redactie, leer je alles wat er komt kijken bij het voorbereiden van een programmaonderdeel. Van het maken van een infosheet, het schrijven van een script, tot aan het begeleiden van je gast in de studio. In het begin ondersteun je de redactie, later krijg je de kans om zelfstandig items voor te bereiden.


Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Een HBO of WO opleiding volgen richting Communicatie, Journalistiek, (interactive) Media
  • Vanaf augustus tot eind januari
  • Standplaats: Amsterdam
  • Leergierig en pro-actief zijn
  • Passie hebben voor de opleiding en het behorende vakgebied
  • Relaxed blijven onder druk, flexibel zijn en communicatief sterk
  • Een leerzame stageperiode willen hebben, waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng

Wat bieden wij?

Een groot en gezellig team waarin je volop kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Een stage bij Talpa Entertainment Producties  laat je kennismaken met de wereld van televisie. Wij leiden je op tot een echte professional. Je kunt jouw talent en kennis optimaal ontwikkelen in ons bedrijf. Onze professionals staan klaar om je te begeleiden. Heb jij de juiste inzet, een goede dosis ondernemerszin en geen 9-5 mentaliteit? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden na een stage bij Talpa Entertainment Producties mogelijk.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Talpa Entertainment Producties is de onderneming waarbinnen John de Mol zijn productie-activiteiten voor televisie heeft ondergebracht. Daarnaast is John de Mol eigenaar van Talpa Network. Dit is het netwerk waar o.a. de vier televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 en de vier radiozenders Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Veronica zijn ondergebracht. John de Mol is de bedenker van een aantal wereldwijde blockbuster formats, zoals Big Brother, Deal or no Deal en The Voice. Voor laatstgenoemde show ontving hij vier Emmy Awards. Zijn laatste productiemaatschappij, Talpa Media, is in 2015 overgenomen door het Brits ITV.


Lees hier meer.

Onze sponsoren