Studium Generale

Studium Generale - Universiteit Utrecht

Studium Generale is op zoek naar een stagiair(e) voor blok 3 en 4. Misschien ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is?

Wij stellen prikkelende vragen en zetten aan tot denken. In discussies, lezingen, talkshows en blogs koppelen we wetenschap aan actuele maatschappelijke ontwikkelingen. We gaan voorbij de grenzen van disciplines en de waan van de dag. Vanaf februari 2020 hebben we weer een plek vrij voor een stagiair(e). 

Wie stage loopt bij Studium Generale is onderdeel van een gezellig team van programmamakers. Er komt van alles voorbij aan interessante onderwerpen en sprekers op het snijvlak van wetenschap, politiek, cultuur en meer. In allerlei vormen, van lezingen tot Science Cafés, van interviews tot filmgesprekken, van blogs tot video's. Jaarlijks bezoeken zo'n 15000 mensen onze activiteiten. Ruim 10.000 mensen volgen Studium Generale via Facebook, Twitter en Instagram.

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde student, die houdt van schrijven, studeert aan een universiteit en graag buiten zijn/haar vakgebied kijkt. Als je belangstelling hebt voor deze stageplek stuur dan een sollicitatie met motivatie en cv voor 16 december naar G.S.Sheikkariem[at]uu.nl, waarbij je [at] vervangt door @, o.v.v 'sollicitatie stagiair'. 


Alvast bedankt!

Onze sponsoren