Universiteit

Als studievereniging van Communicatie- en Informatiewetenschappen werken wij nauw samen met de Universiteit van Utrecht. Heb je studiegerelateerde vragen? Dan kun je niet alleen bij ons terecht, maar natuurlijk ook bij de universiteit zelf! Hieronder een aantal belangrijke contactpersonen op een rijtje. Mocht je twijfelen of het liever aan een medestudent vragen, schroom dan niet om ons te contacteren!

Opleidingscoördinator - Hans Hoeken

Misschien heb je al wel eens een college van Hans gehad, maar hij is ook de opleidingscoördinator van CIW. Hij weet dus alles over de opleiding zelf. Zijn kantoor zit op Trans 10, kamer 1.44. Hij is daar de hele week werkzaam, behalve op de woensdag. Heb je een vraag specifiek over de opleiding in het algemeen? Zijn e-mailadres is j.a.l.hoeken@uu.nl en telefoonnummer +30 253 9404

gw_hum_hoekenhans_770x510_0.jpg

Opleidingscommissie

De opleidingscommissie van Communicatie-en informatiewetenschappen bewaakt de kwaliteit van het onderwijs. Er zitten zowel docent- als studentleden in de opleidingscommissie. Dit jaar zijn de studentleden: Romy Elbertse (tweedejaars), Julia Folkertsma (derdejaars) en Iris Daleweij (derdejaars).
Wij evalueren na het eind van elk blok cursussen aan de hand van cursusevaluaties. We lezen alle cursusevaluaties, en kaarten eventuele problemen aan bij de desbetreffende docenten of de opleidingscoördinator. Ook zijn we een aanspreekpunt voor alle studenten. Mocht je een klacht, opmerking of vraag hebben over de kwaliteit van het onderwijs binnen CIW, mail ons gerust! Je kan ons bereiken via oc-ciw@uu.nl. Ook vind je ons op Facebook (@ciw.opleidingscommissie) en Instagram (@opleidingscommissieciw).

Studieadviseur - Nyncke Kramer

Nyncke is de studieadviseur van CIW. Bij haar kun je terecht met allerlei zaken die je studie kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld als je studievertraging dreigt op te lopen, of even vastloopt voor je gevoel. Of als je meer uitdaging zoekt, binnen of buiten je studie. Of als je je studieplanning eens door wilt spreken, of niet goed weet wat je na je studie wilt gaan doen.

Daarnaast is Nyncke ook de vertrouwenspersoon van SV Contact en alle CIW-ers. Wil jij met iemand praten en weet je niet zo goed met wie? Je kan altijd bij Nyncke terecht!

Loop gerust binnen tijdens het inloopspreekuur, of bel tijdens het telefonisch spreekuur. Liever wat meer tijd voor een gesprek? Maak een afspraak bij het Studiepunt. Meer info en de tijden van de spreekuren vind je hier!

foto_nyncke_kramer.jpeg