Dom-ray Ontwikkelingssamenwerking

Stichting Dom-ray is op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde studenten met een hart voor ontwikkelingssamenwerking!

Stichting Dom-ray is een kleine Nederlandse stichting die kansarme kinderen en jongvolwassenen in Cambodja een beter toekomstperspectief biedt. Zij doet dit door verschillende projecten financieel te ondersteunen en daar waar mogelijk en noodzakelijk nieuwe projecten op te starten. Zo steunt zij New Future for Children, een tehuis en onderwijscentrum in de hoofdstad van Cambodja, heeft zij het Countryside Education Project opgezet, dat kinderen uit een arme boerengemeenschap de mogelijkheid biedt om onderwijs te volgen, vergeeft zij studiebeurzen voor vervolgopleidingen, financiert zij The Midway House, een project dat betaalbare en veilige huisvesting biedt aan universiteitsstudenten uit een achterstandssituatie, en is zij druk bezig met de ontwikkeling van een studiekeuze platform. 

De stichting zou dit jaar graag haar zichtbaarheid vergroten en meer donateurs werven om zo haar huidige projecten uit te kunnen breiden en nieuwe projecten op te kunnen starten. Om dit doel te bereiken is zij op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde studenten die als “experts in the field” een marketing / promotie strategie willen opstellen en in uitvoering kunnen brengen. Je werkt hierbij zelfstandig, of in een klein team van medestudenten, en wordt geheel vrijgelaten om je creativiteit te gebruiken bij het opstellen, pitchen en implementeren van je strategie. Tot de taken behoren ook het evalueren en zo nodig verbeteren van de bestaande website en social media campagne en de PR rondom onze fundraising en awareness campagne in het kader van de London Virtual Marathon. Voor deze laatste campagne zul je binnen een klein internationaal team aan de slag gaan om via dit evenement niet alleen fondsen te werven voor onze projecten, maar ook de fysieke en mentale voordelen van lichaamsbeweging te promoten onder de Cambodjaanse bevolking. Je gaat telewerken, dus je kunt overal en altijd aan de slag. Werkuren zijn flexibel – je draagt bij wanneer en waar dat kan. 

Ben je eraan toe om je vaardigheden in de praktijk te brengen? En spreekt het jou aan om daarbij ook bij te dragen aan de toekomst van Cambodjaanse jongeren? Wil jij je CV verder ontwikkelen en je met not-for-profit werk onderscheiden van je collega’s? Stichting Dom-ray hoort graag van je! Neem contact op via ons e-mailadres stichtingdomray@gmail.com.

Let op: Aangezien Stichting Dom-ray een kleine liefdadigheidsinstelling is met beperkte financiële middelen, kan zij geen financiële compensatie of stagevergoeding bieden.

CSEP.JPG
NFC.jpg

Onze sponsoren