Trainee zorg en welzijn

/ Trainee Zorg & Welzijn 

Ontdek waar jij je talenten in kan zetten!

Maak jij het waar?
Start je eerste project als Projectleider bij het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk, waar je je bezig gaat houden met ‘anders werken’, Waardegedreven Zorg en gepast gebruik. Tijdens je tweede project ben je als Projectleider Experticecentrum bij Atlant zorggroep verantwoordelijk om het expertisecentrum Korsakov, Huntington en Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg op te zetten. Daarna een derde project binnen de Gemeente Renswoude waar je als Beleidsondersteuner op het sociaal domein bezig bent met het schrijven van verschillende collegevoorstellen en de Gemeente adviseert rondom jeugd en WMO. En je laatste project? Bestuurssecretaris bij Zorggroep Zaanstreek.

Neem vooral eens een kijkje bij onze High Select-ers om te zien waar zij zoal projecten uitvoeren.

Wat bieden wij?

/ Tweejarig Traineeship in de sector Zorg & Welzijn en bij gemeenten;
/ Trainingsweekenden en maandelijkse Workshops;
/ Intervisie, Ontwikkelassessment, Coaching en begeleiding door je Traineebegeleider;
/ Sociale activiteiten zoals partner-BBQ, teambuilding en galadiner;
/ Flexibele startdatum. 

Wat bied jij?

/ Je bent (bijna) WO afgestudeerd en hebt een goede motivatie;
/ Je hebt maximaal drie jaar relevante werkervaring;
/ Je bent bereid om de komende twee jaar intensief te investeren in jouw toekomst;
/ Je hebt een frisse blik en bent enthousiast;
/ Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
/ Je deelt onze kernwaarden: Openheid, Lef, Kwaliteit, Passie en Ontwikkeling.

Wie zijn wij?
High Select bestaat nu 20 jaar en daar zijn we trots op! Wij richten ons op de Ontwikkeling van jong academisch talent binnen de sector Zorg en Welzijn. Enerzijds selecteren en begeleiden wij jonge, academisch opgeleide passievolle starters met Lef. Anderzijds bieden wij Zorg- en Welzijnsorganisaties de mogelijkheid om deze Trainees in te zetten binnen hun organisatie. We hebben een inmiddels in de praktijk bewezen opleidings- en begeleidingsconcept van kwaliteit ontwikkeld.

Enthousiast geworden? 

Solliciteer dan direct hier

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volg ons dan op LinkedIn.


Stagiair Communicatie

Ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende stage? Als stagiair bij Dröge & van Drimmelen ervaar je alle facetten van het communicatievak. Je gaat aan de slag met communicatieplannen, onze website, sociale media, teksten en video. De focus ligt op verhalen vertellen over wat wij als bureau doen. Daarin is veel ruimte voor creativiteit. Naast het leren over communicatie, krijg je de kans om kennis op te doen over de wereld van public affairs.

Wie zijn wij?
Dröge & van Drimmelen is een adviesbureau op het gebied van public affairs en corporate communicatie. Wij helpen overheden, het bedrijfsleven en belangenorganisaties bij het versterken en zichtbaar maken van hun positie rond maatschappelijke vraagstukken. Zo ondersteunen we techbedrijven bij hun ambities om op een maatschappelijke verantwoorde manier te innoveren, werken we aan duurzaamheidsvraagstukken in de energiesector en helpen we natuurorganisaties om landschappen te beschermen en versterken.

Wanneer?
Dröge & van Drimmelen zoekt een stagiair(e) communicatie voor een aaneengesloten periode van vijf maanden voor vier á vijf dagen per week. De stageplek wordt aangeboden per 1 februari. In overleg met je opleiding wordt bepaald of de stage eventueel in aanmerking komt voor studiepunten.

Wie ben jij?
> Je volgt een HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Communicatie, Nieuwe Media, Journalistiek of Online Marketing;
> Je kan creatief en foutloos schrijven, zowel Nederlands als Engels;
> Je bent zelfstandig, ondernemend en flexibel in je communicatie;
> Kennis van Adobe Creative Cloud-tools (InDesign, Illustrator, Photoshop, Premier Pro, Premier Rush, Audition) is een pre;
> Kennis van Search Engine Optimization (SEO) en betaalde digitale marketingvaardigheden (LinkedIn Marketing en Google Ads) is een pre.

Wat ga je doen?
> Ondersteunen bij de totstandkoming, uitvoering en aanpassing van communicatiestrategieën;
> Contentcreatie (o.a. tekstredactie, video);
> Beheren van social media kanalen (Twitter en LinkedIn);
> Zoekmachine optimalisatie (SEO);
> Op de hoogte blijven van de laatste trends & innovaties in social media & digital;
> Meedraaien in het Monitoringsteam: samen met de junior adviseurs monitor je politieke debatten en actualiteiten.

Wat bieden wij?
Gedurende de stage ontvang je een stagevergoeding van €500,00 per maand, gebaseerd op een volledige werkweek. Je werkt vanuit ons kantoor in Den Haag en de reiskosten worden vergoed. Tijdens je stage word je professioneel begeleid door een van onze adviseurs.

Meer weten en/of solliciteren?
Sollicitaties, inclusief motivatiebrief en CV, kun je sturen naar Amber Leguit (a.leguit@dr2.nl). De deadline voor het solliciteren is maandag 19 december. De sollicitatiegesprekken vinden in de daaropvolgende week plaats.

Onze sponsoren