Stage Communicatie & Marketing MOVE

MOVE

Wil jij bijdragen aan impactvolle projecten waarin kinderen en jongeren hun talenten ontdekken en zich inzetten voor hun omgeving? En wil jij je inzetten voor kansengelijkheid, verbinding en burgerschap? Dan zoeken wij jou! Voor ons landelijke team, gevestigd in Utrecht, zijn wij op zoek naar een:

Part-time / Full-time · Utrecht · September 2023

Wat ga je doen?

Als communicatie stagiair(e) bij Move ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de verhalen die achter onze projecten zitten en het verspreiden van deze verhalen via onze online kanalen (website, nieuwsbrief, social media etc.). Tijdens je stage maak je verhalen in verschillende vormen. Het ene moment is dat een post op Facebook of Instagram, het andere moment een web artikel of video. Je werkt veel samen met onze marketingcoördinator en de projectcoördinatoren. Je vaste werkplek is op ons kantoor in hartje Utrecht, maar de projecten vinden in maar liefst 14 studentensteden plaats.

Wie ben jij?

Je weet veel van online communicatie en je bent een ster met social media. Op dit moment volg je een studie met een relevante achtergrond (bijvoorbeeld journalistiek, media, marketing of communicatie) en je zoekt een praktijkgerichte stage waar je impact kunt maken. Je krijgt energie van het verzamelen van verhalen en je kunt deze omzetten naar tekst en beeld.

  • Je werkt zelfstandig, bent creatief, proactief en nieuwsgierig;
  • Je hebt talent voor fotograferen en video’s maken;
  • Je schrijft vlot en correct Nederlands;
  • Je kunt tekst en beeldmateriaal bewerken en kunt de verhalen uit onze projecten vertalen naar online content;
  • Ervaring met het gebruik van Adobe, Photoshop/Indesign is een pre.


Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken bij een ambitieuze organisatie met jonge en enthousiaste collega’s die hard werken aan mooie en impactvolle projecten en samen veel plezier hebben. Bij Move is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt vanuit onze mooie kantoorzolder in hartje Utrecht en je krijgt een stagevergoeding. Startdatum en duur van stage bepalen we in overleg.

Wie zijn wij?

Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen. In al onze projecten staat ontmoeting centraal: kinderen, jongeren en studenten ontdekken samen andere leefwerelden en verbreden hun perspectief. Bubbels breken en de afstand tussen mensen verkleint. Move verbindt en verruimt blikken!

Info & reageren

Meer info? Check: www.stichtingmove.nl. Heb je nog vragen of wil je een extra toelichting? Neem contact op met Isabella van der Gaag, telefoon 06 51 07 69 29 of via isabella@stichtingmove.nl.

Wil je bij ons stage lopen? Dan horen we graag van je! Solliciteer nu! Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek.

Wij hebben ruimte voor één of twee stagiaire(s) afhankelijk van het aantal uren en de duur van de stageperiode. Idealiter starten we daarmee aan het begin van het nieuwe studiejaar, in september 2023, maar in overleg is veel mogelijk! Stuur vooral een berichtje als je interesse hebt in een andere stageperiode, dan bekijken we samen of we een passende oplossing kunnen vinden.

Inclusie

Stichting Move is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw culturele achtergrond, gender identiteit, geloofsovertuiging, geaardheid, leeftijd of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Onze sponsoren