Introductietijd

Introductieperiode CIW!

Welkom op de pagina over introductiekamp, de facultaire introductie en het begin van je nieuwe studie, CIW! Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de introductie en volg ons op:

Facebook: CiwIntro
Instagram: svcontact
Snapchat: SVContactSnap

Normaal gesproken organiseert SV Contact voor alle eerstejaars leden een introductiekamp, zodat de eerstejaars elkaar voor aanvang van het collegejaar alvast kunnen leren kennen. Daarnaast worde de facultaire introductie georganiseerd, waarin we jullie wegwijs maken in Utrecht, veel vette activiteiten ondernemen en tips kunnen geven over het studentenleven.

Alternatieve introductietijd

Door de huidige omstandigheden is het helaas niet mogelijk om een introductieperiode neer te zetten zoals in andere jaren. In afwachting van informatie vanuit de faculteit over wat er straks wel of niet mogelijk is, doen wij er alles aan om alsnog toffe alternatieven te verzinnen en jullie alsnog een introductie kunnen geven in het studentenleven!

Blijf op de Hoogte!

Schrijf je daarom alsnog in bij SV Contact, dan houden wij je op de hoogte van de dingen die we straks voor jullie organiseren als introductie! Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar secretaris@svcontact.nl

Wat betekent het als je je inschrijft bij SV Contact?

• Je krijgt een sleutelhanger toegestuurd waarmee je korting kunt krijgen op verschillende locaties in Utrecht
  • Je kunt jouw boeken bestellen met de hoogste toegestane korting!
  • Wij doen onze uiterste best om alsnog een mooie introductie te verzorgen! Zo kun jij alsnog jouw studiegenootjes alvast leren kennen voor het collegejaar begint. Wanneer we elkaar weer kunnen zien, heb jij hierin een voorsprong 😉
  • Wanneer dit weer kan, organiseert SV Contact de leukste activiteiten. Niet alleen organiseren we feesten en borrels, ook hebben we in het verleden activiteiten als escape rooms, Wie Is De Mol, lasergamen en silent disco’s georganiseerd. Daarnaast organiseren wij bedrijfsbezoeken, bedrijvendagen en allerlei leerzame workshops…
  • Als fysieke activiteiten voorlopig nog niet kunnen worden georganiseerd, zullen wij uiteraard online alternatieven blijven aanbieden!
  • Voor slechts 15 euro contributie kun jij dit allemaal meemaken!

Ook meteen lid worden van SV Contact? Klik dan hier voor meer info.