Introductietijd

Introductieperiode CIW!

Welkom op de pagina over introductiekamp, de facultaire introductie en het begin van je nieuwe studie, CIW! Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de introductie en volg ons op:

Facebook: CiwIntro
Instagram: svcontact
Snapchat: SVContactSnap

Vragen over de introductie? Mail naar introductie@svcontact.nl
Overige vragen? Mail naar bestuur@svcontact.nl

Introductiekamp

Het kamp vindt plaats van woensdag 28 augustus tot vrijdag 30 augustus. De perfecte manier om voor het eerst kennis te maken met alle andere nieuwe studenten CIW op de nog geheime locatie! Je zult tijdens de intro ingedeeld worden in groepjes en elk groepje zal bij de hand worden genomen door twee of drie student-mentoren. Dit zijn superlieve ouderejaars CIW-studenten die bij jullie zullen zijn tijdens de hele introductie maar ook nog eens de rest van het jaar fungeren als eerste aanspreekpunt. Je kunt ze dus alles vragen over de opleiding, studeren, Utrecht en ziet ze natuurlijk het hele jaar door bij de activiteiten weer terug! 

Facultaire introductie

Tijdens de facultaire introductie leer je niet alleen je studiegenoten kennen, maar ook de opleiding en de mooiste stad, Utrecht! Zo gaan we bijvoorbeeld poulen, bowlen, maak je kennis met een aantal leuke kroegen in Utrecht en nog veel meer! Van maandag 2 september tot woensdag 4 september wordt je goed bezig gehouden, maar is er ook tijd vrijgemaakt om natuurlijk je eerste colleges bij te wonen!  

Inschrijven?

De inschrijvingen voor de introductie zijn geopend! Hou ook onze Instagram en de Facebookpagina 'CIW Intro' in de gaten!

Ook meteen lid worden van SV Contact? Klik dan hier voor meer info. 

IC_18-19.png

Wat moet je weten voordat je gaat studeren?

Tijdens de facultaire introductie zullen ook verplichten activiteiten zijn voor iedereen. Zo is er de facultaire opening. Dit zal maandag (2 september 2019) als eerste aan de orde zijn. Hier worden jullie in een grote collegezaal voorzien val allerhande informatie betreffende studeren in het algemeen, de studie CIW en de relevante contactpersonen binnen de studie. 

Er worden tijdens de facultaire introductie een paar activiteiten georganiseerd door jullie tutoren. Wat is een tutor? Vraag je je misschien af. Een tutor is een ervaren docent die als een soort beschermengel over je schouder meekijkt naar je studievoortgang. Een beetje vergelijkbaar met je mentor op de middelbare school. Je zult ook met je tutor af en toe een babbeltje maken en je kunt bij hem of haar ook met allerlei vragen terecht. Wie je tutor is en waarvoor je bij hem of haar terecht kunt en waarvoor bijvoorbeeld bij de studie-adviseur krijg je te zijner tijd allemaal te horen. 

Het laatste studiegerelateerde onderdeel bestaat uit jullie eerste colleges! Deze zullen tijdens de facultaire introductie al plaatsvinden. Een aantal van jullie heeft misschien al opgemerkt dat er een pauze in de vorm van een weekend zit tussen het kamp en de facultaire introductie. Dit is perfect om alvast de colleges voor te bereiden die je in de eerste week hebt. Geen zorgen, dit neemt absoluut niet je hele weekend in beslag, dus je kunt het weekend ook gebruiken om uit te slapen, bij te komen en je weer op te laden voor de eerste week. Ruim alleen ook even wat tijd in om alvast de voorgeschreven literatuur te lezen voor de colleges en je kunt onbekommerd aan je eerste week beginnen. Wat je precies moet voorbereiden voor je eerste colleges krijgen jullie allemaal te horen. Een van de belangrijkste kanalen voor dit soort informatie is je studentenmail. De inloggegevens hiervoor krijg je te zijner tijd op je normale mail. Houd dus je mail in de gaten en zodra je inloggegevens hebt, log ff in en verzin ff een wachtwoord. That’s it. Als je die mail met enige regelmaat raadpleegt mis je niks!

Onze sponsoren