Introductietijd

Introductieperiode CIW!

Welkom op de pagina over introductiekamp, de facultaire introductie en het begin van je nieuwe studie, CIW! Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de introductie en volg ons op:

Facebook: CiwIntro
Instagram: svcontact


Normaal gesproken organiseert SV Contact voor alle eerstejaars leden een introductiekamp, zodat de eerstejaars elkaar voor aanvang van het collegejaar alvast kunnen leren kennen. Daarnaast worde de facultaire introductie georganiseerd, waarin we jullie wegwijs maken in Utrecht, veel vette activiteiten ondernemen en tips kunnen geven over het studentenleven.


Alternatieve introductietijd

Door de huidige omstandigheden is het helaas niet mogelijk om een introductieperiode neer te zetten zoals in andere jaren, maar gelukkig is er een digitaal alternatief bedacht om jullie alsnog wegwijs te kunnen maken in het Utrechtse studentenleven!

Digitale introductie 

De introductiecommissie is hard aan het werk om een digitale introductie in elkaar te zetten. Deze zal plaatsvinden tijdens de eerste drie dagen van het nieuwe studiejaar (31 augustus – 2 september) en deelname is gratis. De activiteiten zullen steeds een gedeelte van een dag in beslag nemen, maar je zult niet de hele dag aan je beeldscherm gekluisterd zitten.


Wat kun je verwachten?


  • Je wordt in een mentorgroep geplaatst, waarbij ouderejaars CIW’ers jou en wat medestudenten begeleiden tijdens je eerste weken als student en beschikbaar zijn voor al jouw vragen. Via een appgroep zullen zij beschikbaar zijn om je te helpen en wegwijs te maken, ook na de introductie!
  • Digitale activiteiten om je medestudenten, de studie en de studievereniging beter te leren kennen, zoals een digitale pubquiz, kennismaking met je medestudenten en een commissiemarkt.
  • Een eerstejaarsbijbel om alle belangrijke en relevante informatie terug te kunnen vinden en je door je eerste CIW-jaar te loodsen.
  • Een kennismakingsmomentje met je tutor (een docent die je begeleidt bij bijvoorbeeld het kiezen van een verdiepingspakket).


Voor vragen kun je mailen naar introductie@svcontact.nl!Hoe schrijf ik me in voor de introductie?


Schrijf je in via deze link: https://forms.gle/uT6EepuzAbnDErbV7


Je kan er alvast voor kiezen om lid te worden bij SV Contact en ons te volgen via Facebook (SV Contact) en instagram (@svcontact) om overal van op de hoogte te blijven. Inschrijven bij SV Contact doe je door een mailtje te sturen naar secretaris@svcontact.nl. Zet in je mail de volgende gegevens:

Voor+Achternaam:

Adres:

Postcode+Plaatsnaam:

Geboortedatum:

Mobiele telefoonnummer:

Bankrekeningnummer:


Wat betekent het als je je inschrijft bij SV Contact?

  • Je krijgt een sleutelhanger toegestuurd waarmee je korting kunt krijgen op verschillende locaties in Utrecht
  • Je kunt jouw boeken bestellen met de hoogste toegestane korting!
  • Wanneer dit weer kan, organiseert SV Contact de leukste activiteiten. Niet alleen organiseren we feesten en borrels, ook hebben we in het verleden activiteiten als escape rooms, Wie Is De Mol, lasergamen en silent disco’s georganiseerd. Daarnaast organiseren wij bedrijfsbezoeken, bedrijvendagen en allerlei leerzame workshops… 
  • Je maakt deel uit van een gezellige community van CIW-studenten en maakt gegarandeerd nieuwe vrienden.
  • Als fysieke activiteiten voorlopig nog niet kunnen worden georganiseerd, zullen wij uiteraard online alternatieven blijven aanbieden!
  • Voor slechts 15 euro contributie kun jij dit allemaal meemaken!

Wij hopen jullie allemaal (digitaal) te zien bij de introductie!

Groetjes, IC 2019-2020


Ook meteen lid worden van SV Contact? Klik dan hier voor meer info. 

Onze sponsoren