Ledeniniatief

Voorwaarden ledeniniatief

Super leuk dat je erover nadenkt om een ledeniniatief in te dienen! Zo kan jij je eigen idee voor een activiteit binnen SV Contact wellicht realiseren. Wel zijn er een aantal spelregels die van toepassing zijn bij het indienen van een ledeniniatief. Als jij deze spelregels goed in acht hebt genomen kan je jouw uitgewerkte idee, inclusief begroting, opsturen naar bestuur@svcontact.nl. Je hoort dan snel van ons wat wij en de adviesraad van je idee vinden!

• Elk lid met een leuk idee voor een activiteit heeft het recht om beroep te doen op een gedeelte van het potje 'ledeniniatief' en om een idee in te dienen.
  • Een activiteit moet met minimaal twee leden worden georganiseerd, maar een idee mag wel door één persoon worden ingediend.
  • Het idee wordt eerst door de adviesraad goedgekeurd, voordat het bestuur deze beoordeelt.
  • Er moet een voorstel worden ingediend voor de activiteit, inclusief een begroting. Ook andere details moeten worden vermeld zoals:
    • Voor hoeveel mensen is de activiteit bedoeld;
    • Wanneer kan deze activiteit plaatsvinden;
  • Afhankelijk van het soort activiteit en van de begroting kunnen wij een bijpassend bedrag vanuit het potje 'ledeniniatief' beschikbaar stellen voor de activiteit
  • Er kan zelf een promo worden gemaakt voor zowel de Facebook banner als de Instagram post en story. Deze moet dan wel binnen de huisstijl van SV Contact passen. Er kan ook hulp worden ingeschakeld van de promocommissie, dit gaat via het bestuur.

Als je verder nog vragen hebt, mag je een mailtje sturen naar bestuur@svcontact.nl. Heb je bijvoorbeeld een voorbeeld begroting nodig, dan mag je mailen naar penningmeester@svontact.nl.

We wensen je heel veel plezier met het uitwerken van je idee!