Nieuw bij SV Contact?

Nieuw bij SV Contact?

Goed dat je een kijkje komt nemen op deze pagina! Wij zijn de studievereniging van de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Als je een mailtje stuurt naar secretaris@svcontact.nl kun je bij ons lid worden! 

Maar waarom lid worden bij SV Contact?

Het lidmaatschap kost 15 euro per jaar en dan ben je welkom bij alle feestjes, borrels, reizen, en nog veel meer activiteiten! Neem maar eens een kijkje bij onze agenda om te zien wat we allemaal organiseren. 

Daarnaast krijg je eigenlijk het geld voor het lidmaatschap al terug met de korting die je bij ons krijgt op je studieboeken die verplicht zijn voor de opleiding. 

Verder brengt een lidmaatschap bij ons ook heel veel kleine voordelen met zich mee! In de binnenstad (Muntstraat 2a, kamer T3.10) bevindt zich de Contactkamer. Iedere week is hier een koffie-uurtje met lekkere snacks, je kan er langskomen om te studeren, of om even pauze te nemen met een potje Mario Kart. De artikelen voor je college kun je hier ook gratis printen (of dat concertkaartje)!

Overtuigd? Stuur dan snel een mail naar secretaris@svcontact.nl om lid te worden! 


Toch nog vragen? Geen probleem! Ook die kun je mailen naar secretaris@svcontact.nl.

Hopelijk tot snel bij één van onze activiteiten! 

Onze sponsoren