Lustrumcommissie

Lustrumcommissie 2020-2021

Allerliefste Contacters,

Aankomend jaar bestaat contact 20 jaar! Het zijn gekke tijden, maar dat contact 20 jaar bestaat kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan! Dit jaar zullen wij met zijn zessen dan ook ontzettend ons best gaan doen om er een fantastisch lustrumjaar van te gaan maken! Dit kan natuurlijk niet zonder thema, het thema voor het 4e lustrum van contact zal dan ook CIWereldsteden zijn! We zijn al druk aan het brainstormen over allerlei leuke activiteiten en hopen jullie in april een dagje te mogen verwelkomen in Madrid, Tokyo en natúúrlijk in UUU <3. 


Met trots zullen wij onszelf presenteren: 

Isa (3e van rechts), aka onze Harry Styles stalker, zal dit jaar de voorzitter van dit chaosgroepie zijn. Isa is zelf dan misschien wel de meest chaotische van de club, maar zal met haar eerdere ervaring als mom zich dit jaar volledig inzetten voor het lustrum!

Waar gezelligheid is, is Mara. Wanneer Mara (2e van links) niet aan het Animalcrossen is zal ze vaak te vinden zijn achter de laptop waar ze als onze secretaris de mooiste notulen maakt. Mara zal dit jaar met haar passie voor Knorr Wereldgerechten zeker haar steentje bij kunnen dragen. 

Geen ‘Bitch better have my money’, maar ‘If you’ve got the money, I’ve got the time’ voor onze Agnes (1e van rechts), de countrylover. En daar is dan ook niets van gelogen! Agnes heeft in haar strakke tijdschema gelukkig een plekje gevonden om ons een handje te helpen met de geldzaken en zal haar taak als Penningmeester dan ook fantastisch gaan uitvoeren. 

Ruben (2e van rechts) zal dit jaar als Commissaris Extern te werk gaan. Ruben is ontzettend muzikaal (IG: ruben_wi) en is altijd aanwezig op alle feestjes, borrels en activiteiten van contact. Met zijn ervaring als échte partyganger zal Ruben er dit jaar een muzikaal feestje van gaan maken. 

Als vliegende keep zal Maarten (1e van links) dit jaar van start gaan als algemeen lid. Wanneer andere commissieleden hem nodig hebben, scheurt hij er in zijn Volvo naartoe om een handje te helpen. Ook heeft Maarten dit jaar de taak op zich genomen om ‘Commissaris Commissiebattle’ te zijn. 

Als laatst zal ik, Yara (3e van links), als Commissaris Promo jullie dit jaar lekker gaan hypen over het Lustrum. Alle posts die jullie over het Lustrum vinden op Instagram en Facebook zullen door mij worden gemaakt. Ik ga er dit jaar met mijn mede-commissieleden een mooi jaar van maken en hoop jullie snel, desnoods online (it is what it is), te zien!

Tot snel!

Kusjes

De Lustrumcie 


Isa de Wolf – Voorzitter

Mara Onaca – Secretaris

Agnes Jansen – Penningmeester

Ruben Wildeman – Commissaris Extern

Yara Gouw – Commissaris Promo

Maarten Klein – Algemeen Lidlustrumcommissie38.jpg

Onze sponsoren