Meeloopdagen

Meeloopdagen

Wil je weten hoe het is om Communicatie- en informatiewetenschappen te studeren in Utrecht? Kom dan een dagje meelopen. Je volgt een of meerdere colleges en krijgt uitgebreid de kans om te praten met studenten en docenten. Zo kom je te weten of CIW voor jou de goede studiekeuze is!

Voor wie?

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 5- of 6-vwo’ers die al eerder een open dag hebben bezocht en serieus overwegen om te kiezen voor Communicatie- en informatiewetenschappen in Utrecht. Na je inschrijving voor een studie aan de Universiteit Utrecht doe je ook nog mee aan een matchingstraject, waarmee je kunt toetsen of de studie echt bij je past.

Contact

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over de meeloopdagen, dan kun je Janey een mailtje sturen via onderwijs@svcontact.nl! Door hier te klikken wordt je doorverwezen naar de meeloopdagpagina van de Universiteit. Heb je je aangemeld en binnen 5 werkdagen geen reactie ontvangen? Check dan goed je reclame- en spamfolder. Ook daar niks ontvangen? Stuur dan een mailtje naar onderwijs@svcontact.nl

Onze sponsoren