Nieuws

CV-check of LinkedIn updaten?

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe jij jouw CV er nou echt professioneel uit laat zien of twijfel je of je jouw LinkedIn profiel wel op de juiste manier hebt opgesteld om optimaal op te vallen? Dan is de digitale, gratis en open CV- en LinkedIntraining die De Kleine Consultant Utrecht aan iedere student aan wil bieden dé training voor jou!

 

De Kleine Consultant is een vrijwillige non-profit studenten consultancy organisatie die zich richt op het geven van strategisch advies aan startups, goede doelen, verenigingen en bedrijven tegen non-profit prijzen. Wij worden gecoacht door onze partners, de grote strategy consulting kantoren Kearney, Bain & Company, McKinsey & Company, BCG, EY Parthenon en Strategy &.

 

Ten tijde van de Corona-crisis gaan ook wij digitaal door met onze werkzaamheden, vergaderingen en trainingen. Deze trainingen van onze partners gaan gewoon door, dus daar waar wij normaal ook fysieke open trainingen geven zagen wij de kans om er dan nu ook zelf een digitaal aan te bieden. Wij zullen met ons team de deelnemers haarfijn trainen om ook jou CV en LinkedIn profiel er zo professioneel mogelijk uit te laten zien.

 

Ben je dus geïnteresseerd om de twijfel over jouw professionele visitekaartje voor eens en voor altijd weg te nemen? Meld je dan nu op Facebook aan voor het evenement en dan zien we je op woensdag 27 mei om 16:00!

Link: https://www.facebook.com/events/1911928762277977/

 

Met vriendelijke groet,

 

De Kleine Consultant Utrecht

https://www.dekleineconsultant.nl/

utrecht@dekleineconsultant.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren