Nieuws

Villa Pinedo

Aan alle studenten in Nederland met gescheiden ouders:

Met deze brief willen wij jullie laten weten dat er veel kinderen van gescheiden ouders zijn die steun nodig hebben. Wij zetten onze ervaringen dagelijks in om deze kinderen een steuntje in de rug te bieden. ‘Wij’ zijn de online Buddy’s van Villa Pinedo en hebben ook gescheiden ouders. Ook jij kunt met jouw ervaring iets positiefs doen, kinderen steunen in een moeilijke periode. Als jouw ouders ook niet meer samen zijn weet je namelijk als geen ander hoe dat voelt.

Veel kinderen van gescheiden ouders hebben behoefte aan iemand die er voor hen is. Een luisterend oor zonder oordeel is vaak al genoeg. Iemand die vraagt hoe het met ze gaat en hen een hart onder de riem steekt. Iemand waarmee je alles kan bespreken en waarmee je kan delen hoe leuk het weekend was, zeker wanneer een ouder dat liever niet wil horen. Veel kinderen zeggen dat ze zich door een Buddy écht gehoord en begrepen voelen.

Villa Pinedo is een online platform waar jongeren tussen 18-26 jaar met gescheiden ouders andere kinderen met dezelfde ervaring ondersteunen. Wist je dat er inmiddels al duizenden kinderen een Buddy hebben (gehad)? En ook JIJ kan een online Buddy worden! Bij Villa Pinedo kom je in contact met veel andere jongeren en krijg je training en coaching. Het kost niet veel tijd want al het contact gaat via de MyBuddy App. Dus onderweg in de trein of terwijl je wacht op je koffie. En het staat nog eens goed op je CV ook!

Dus, mogen wij jou een paar dingen vragen?

Check de website van Villa Pinedo Schrijf je in voor een van de trainingsdagen en word Buddy! Deel deze brief met al je vrienden en mede-studenten En als je zelf vragen hebt mag je die natuurlijk ook altijd aan ons stellen :)

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze brief te lezen. We hopen jou te ontmoeten tijdens een training als nieuwe Buddy!

Namens alle Buddy’s van Villa Pinedo

-X-

www.villapinedo.nl ©Villa Pinedo, 2019

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren