Digital of Social Media

Digital of Social Media

lifeafterciw1.jpeg

Marlot Bastiaenen

Hoi! Mijn naam is Marlot en in 2019 heb ik mijn bachelor CIW behaald met het verdiepingspakket Digitale Communicatie. Al voordat ik begon met CIW was ik werkzaam als communicatiemedewerker en tijdens mijn studie ben ik doorgegroeid naar marketeer. Toen ik klaar was met de bachelor heb ik ervoor gekozen om eerst een jaar full-time te gaan werken. Ik was wel begonnen aan een master, maar die beviel me al heel snel niet. Daarom besloot ik te stoppen en eerst uit te zoeken wat ik graag wilde gaan doen.

Na een jaar werken als marketeer was ik eruit en ben ik voor een master in Tilburg gegaan: Business Communication & Digital Media. Dit is een track binnen Communicatie- en informatiewetenschappen en heeft precies de focus op marketing die ik zo miste bij mijn bachelor. Doordat we zelf onze vakken mogen kiezen kan ik het ook precies laten aansluiten bij waar ik naartoe wil qua carrière. Zo volg ik nu vakken over Interactive Storytelling, Resistance & Persuasion en Social Media Marketing. Ik ben ontzettend blij dat ik toch nog een master ben gaan doen, want het is echt een aanvulling op mijn kennis en op mijn cv. Als ik straks klaar ben, dan wil ik me nog verder gaan ontwikkelen als marketeer door nog meer te leren over het werken met data en marketing automation.

Als ik terugdenk aan CIW, dan heb ik vooral geleerd om op een bepaalde manier na te denken. Ik ben me heel bewust van hoe verschillend een tekst bijvoorbeeld kan overkomen en wat de invloed van een medium daarop is. Dat is iets wat ik nog dagelijks gebruik binnen mijn werk.

Moment van schrijven: 2021

Onze sponsoren