Studie Actief Certificaat

Lieve Contacters,

Per 1 januari 2020 is het SAC-plan ingegaan. SAC staat voor Studie Actief Certificaat, en het 19e bestuur is hier afgelopen zomer achter de schermen mee bezig geweest. Je kunt nu voor de extracurriculaire activiteiten waar je aan deelneemt, georganiseerd door SV Contact of de Universiteit Utrecht, punten krijgen. Er zijn drie categorieën, namelijk 'commissies', 'activiteiten' en 'vrije ruimte'. Voor de eerste twee categorieën moet je het minimale aantal punten behalen, en vervolgens krijg je bij de uitreiking van je bachelor-diploma, je Studie Actief Certificaat uitgereikt. Dit certificaat is dus een erkenning en bewijs van al je inzet voor de studievereniging, en andere activiteiten buiten je studie om. Het certificaat wordt ondertekend door de voorzitter van SV Contact, en door de opleiding CIW. 

Omdat het plan vanaf 1 januari 2020 in werking gaat, krijg je voor de commissies waar je per oktober 2019 aan hebt deelgenomen, en nog steeds aan deelneemt, punten. Helaas kunnen we niet meer de aanwezigheid bij educatieve activiteiten van september 2019 tot december 2019 bijhouden. Voor de aanwezigheid bij activiteiten krijg je dus niet met terugwerkende kracht punten. Ook de commissies en activiteiten waar je voor september 2019 aan hebt deelgenomen, tellen helaas niet mee voor het Studie Actief Certificaat.

In maart 2023 is het bestand met alle informatie voor het Studie Actief Certificaat gerectificeerd. Hierdoor zijn er aanpassingen gedaan aan de toekenning van sommige punten en is veel van de informatie verduidelijkt. Het gerectificeerde bestand vind je hieronder. 

Goed om te weten: jij bent zelf verantwoordelijk voor het informeren van het huidige bestuur dat je punten aan het verzamelen bent voor het SAC. Voor de eerste dag van de volgende maand (dus de 30e of 31e) moet je je nieuw verzamelde punten doorgeven aan het verantwoordelijke bestuurslid. Dit jaar is dat Susanne Alblas (secretaris@svcontact.nl), zij houdt de punten bij en controleert ze. 

Vanaf nu kun jij dus punten gaan verzamelen voor de activiteiten en commissies waar je aan deelneemt. Bekijk het officiële document ook even goed, zodat je weet voor welke activiteiten en commissies je punten kunt verzamelen, en hoeveel punten alles waard is.

Met vragen mogen jullie altijd secretaris@svcontact.nl een mailtje sturen. 

Veel plezier en succes met het verzamelen van punten!

Rectificatie Studie Actief Certificaat - maart 2023

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Rectificatie_SAC_SV_Contact_-_Maart_2023.pdf 332.5 kB

Onze sponsoren