Kortingen

Op deze plekken krijg jij op vertoon van je SV Contact sleutelhanger korting!


De Stadsgenoot, stamkroeg:

De oh, zo befaamde (en beruchte) borrelstamkroeg van SV Contact. Bij deze maandelijkse borrels is er altijd sprake van een korting voor onze leden. Maar wist je dat bij vertoning van je SV Contact sleutelhanger leden altijd korting krijgen? Nou dan weet je het nu, maar liefst 10% op je drankjes! Dus overweeg ook eens buiten de borrels om hier langs te gaan en moge de drank en gezelligheid rijkelijk aanwezig zijn.


Hoeveel procent korting: 10%

Locatie: Breedstraat 8, 3512 TW Utrecht

Voorwaarde: Alleen op drank


Ten Beste, snackbar:

Na een heerlijk avondje stappen met je vrienden is het beste medicijn tegen een kater: een vette hap voor het slapen. Bij snackbar Ten Beste kan je precies dit doen met, jawel, een korting van 10% op een lekkere midnight-snack. Zolang je je SV Contact sleutelhanger maar laat zien! Persoonlijke aanraders namens de AcquisitieCommissie: broodje kroket met mosterd of een vet doordropen döner kebab.


Hoeveel procent korting: 10%

Locatie: Predikherenstraat 2, 3512 TN Utrecht

Voorwaarde: Alleen op eten


Papi Churro, nieuwe churros tent:

Deze gloednieuwe churros tent, vlakbij de Drift, is een perfecte manier om de tijd te doden tussen je colleges in. Nieuwe smaken en goede koffie zijn hier de standaard dus kom het eens zelf proberen. Je hebt hier 10% korting op de HELE rekening bij vertoning van je SV Contact sleutelhanger. De enige vraag die dan nog rest is: wanneer ga jij?


Hoeveel procent korting: 10%

Locatie: Korte Minrebroederstraat 5, 3512 GG Utrecht

Voorwaarde: Op de hele rekening! 


De Muntkelder, pannenkoekenhuis:

Wil je smakelijke pannenkoeken eten in een knusse omgeving, midden in de stad? Top, dat kan bij de Muntkelder met maar liefst 10% korting op eten bij vertoning van je SV Contact sleutelhanger! Een goede keuze om iets snels te eten. Tevens zeer geschikt voor grote gezelschappen om naartoe te gaan want die pannenkoeken kan je helemaal zelf samenstellen als je dat wil. 


Hoeveel procent korting: 10%

Locatie: Oudegracht aan de Werf 112, 3511 AW Utrecht

Voorwaarde: alleen op eten

Onze sponsoren