Kortingen

Op deze plekken krijg jij op vertoon van je SV Contact sleutelhanger korting!Ten Beste, snackbar:

Na een heerlijk avondje stappen met je vrienden is het beste medicijn tegen een kater: een vette hap voor het slapen. Bij snackbar Ten Beste kan je precies dit doen met, jawel, een korting van 10% op een lekkere midnight-snack. Zolang je je SV Contact sleutelhanger maar laat zien! Persoonlijke aanraders namens de AcquisitieCommissie: broodje kroket met mosterd of een vet doordropen döner kebab.


Hoeveel procent korting: 10%

Locatie: Predikherenstraat 2, 3512 TN Utrecht

Voorwaarde: Alleen op eten


Papi Churro, nieuwe churros tent:

Deze gloednieuwe churros tent, vlakbij de Drift, is een perfecte manier om de tijd te doden tussen je colleges in. Nieuwe smaken en goede koffie zijn hier de standaard dus kom het eens zelf proberen. Je hebt hier 10% korting op de HELE rekening bij vertoning van je SV Contact sleutelhanger. De enige vraag die dan nog rest is: wanneer ga jij?


Hoeveel procent korting: 10%

Locatie: Korte Minrebroederstraat 5, 3512 GG Utrecht

Voorwaarde: Op de hele rekening! 


De Muntkelder, pannenkoekenhuis:

Wil je smakelijke pannenkoeken eten in een knusse omgeving, midden in de stad? Top, dat kan bij de Muntkelder met maar liefst 10% korting op eten bij vertoning van je SV Contact sleutelhanger! Een goede keuze om iets snels te eten. Tevens zeer geschikt voor grote gezelschappen om naartoe te gaan want die pannenkoeken kan je helemaal zelf samenstellen als je dat wil. 


Hoeveel procent korting: 10%

Locatie: Oudegracht aan de Werf 112, 3511 AW Utrecht

Voorwaarde: alleen op eten


Luca's Ijssalon


Heb je na je hoorcollege of nadat je de Contactkamer bezocht heb een ijs craving? Geen probleem! Als Contacter heb je korting bij Luca's Ijssalon! Dit krijg je na het late zien van je sleutelhanger. 


1e bol 1,40

Elke bol extra 1,20

Ijskoffie en Milkshakes groot 5,-Onze sponsoren