DSC_0947.JPG
Weekendje weg | Tripcommissie 2023-2024

Welkom bij SV Contact!

Welkom op de website van SV Contact, dé studievereniging van Communicatie- en informatiewetenschappen in Utrecht. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor, tijdens en na je studie! Niet alleen dat, maar ook vind je hier de foto's van de afgelopen activiteiten, onze jaarplanning en al onze commissies.

We organiseren het hele jaar door een divers aanbod aan activiteiten: educatieve en creatieve activiteiten, maar ook genoeg feesten waar je al je energie in kwijt kunt. Elke april reizen we in de reflectieweek af naar één gave stad samen met de Buitenlandse Reiscommissie, en organiseren we weer een gezellige introductieperiode voor nieuwe CIW'ers!

Hopelijk zien we je binnenkort verschijnen op één van onze activiteiten! 

Veel blauw liefs,

Studievereniging Contact


Bestuur XXIII

Dinsdag 12 september 2023 is het 23e bestuur van SV Contact officieel geïnstalleerd. Benieuwd naar wie wij zijn? Bekijk hier onze bestuurspagina!

Samen zullen wij ons een jaar lang inzetten voor de vereniging, haar leden, de bachelorstudenten van CIW en de masterstudenten van Communicatie en Organisatie en Interculturele Communicatie.

Lijkt het jou ook leuk om de vereniging te runnen en heb jij behoefte om meer uit je studie te halen? Vanaf februari 2024 organiseren wij bestuursinformatie-avonden waar jij alle informatie krijgt over het bestuursleven. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt!

We kijken enorm uit naar het aankomende jaar en hopen jullie veel te zien bij de activiteiten!

Veel blauw liefs,

Bestuur XXIII

image00002.jpeg
XXIII

Onze sponsoren