Welkom bij SV Contact!

Welkom op de website van SV Contact, de studievereniging van Communicatie- en informatiewetenschappen in Utrecht. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor, tijdens en na je studie. Daarnaast houden wij je hier op de hoogte van al het laatste nieuws en leden kunnen inloggen om onder andere de foto’s te bekijken van afgelopen activiteiten.


Evenementen

Geen aanstaande evenementen

Bestuur XX

Dinsdag 8 september is het 20e en daarmee ook het nieuwe lustrumbestuur van SV Contact officieel geïnstalleerd. Wij hebben onwijs veel zin in het nieuwe collegejaar en hopen ook in deze bijzondere tijden veel toffe activiteiten voor jullie te organiseren!

Veel blauw liefs,

Bestuur XX

7b2752fb-6680-45a8-943a-d6ca062819a3.JPG

Covid-19

Tijdens de Corona-crisis hanteert SV Contact een beleid dat aansluit bij de geldende maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

Beslissingen wat betreft de organisatie van activiteiten worden genomen op basis van de huidige maatregelen. De afbeelding hienaast toont een overzicht van de regels die op dit moment van kracht zijn.

Vooralsnog organiseren wij uitsluitend digitale activiteiten. Wanneer het toegestaan is en wij het verantwoordelijk achten om weer fysieke actviteiten te organiseren zullen wij onze leden hiervan op de hoogte stellen.


Onze sponsoren