Welkom bij SV Contact!

Welkom op de website van SV Contact, de studievereniging van Communicatie- en informatiewetenschappen in Utrecht. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor, tijdens en na je studie. Daarnaast houden wij je hier op de hoogte van al het laatste nieuws en leden kunnen inloggen om onder andere de foto’s te bekijken van afgelopen activiteiten.

Bestuur XXI

Dinsdag 14 september is het 21e bestuur van SV Contact officieel geïnstalleerd. We kijken enorm uit naar het aankomende jaar en hopen jullie veel te zien bij de activiteiten.

Veel blauw liefs,

Bestuur XXI

Covid-19

Tijdens de Corona-crisis hanteert SV Contact een beleid dat aansluit bij de geldende maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Beslissingen wat betreft de organisatie van activiteiten worden genomen op basis van de huidige maatregelen. De afbeelding hienaast toont een overzicht van de regels die op dit moment van kracht zijn.

Vooralsnog organiseren wij uitsluitend digitale activiteiten. Wanneer het toegestaan is en wij het verantwoordelijk achten om weer fysieke actviteiten te organiseren zullen wij onze leden hiervan op de hoogte stellen.