Acquisitiecommissie

Acquisitiecommissie (Acqcie)

De acquisitiecommissie zorgt kort gezegd voor geld. Dit doet ze door sponsoren binnen te halen voor de vereniging. Daarnaast zorgt ze voor kortingen bij diverse eetgelegenheden in Utrecht. Zo kan je op vertoon van je SV Contact sleutelhanger korting krijgen op o.a. je lunch! 

Hou je van zakelijkheid en wil je een belangrijke functie binnen SV Contact bekleden? Dan is deze commissie misschien wel iets voor jou!

Acquisitiecommissie 2019-2020

Dit jaar is er voor het eerst een Acquisitiecommissie en we gaan direct knallend van start met het winnen van de commissieslag! Dat komt door onze vier zakelijke toppers. Ook wel de drie T’S genoemd. Graag presenteer ik u:


Timo Harmankaya, de voorzitter. Ook wel Target Timo genoemd. Deze jongen stopt niet totdat de grootste geldschieters zijn binnengehaald. Daarnaast zorgt hij als voorzitter ervoor dat elke vergadering vloeiend verloopt zodat wij de goede richting in gaan. 

Sophie Jongma, de secretaris. Ook wel Sponsor Soof genoemd. Ze zorgt voor nette notulen, haalt sponsoren binnen en is verantwoordelijk voor de e-mail. 

Thomas Somhorst, de vice-voorzitter. Ook wel Tjawa Tho genoemd. Hij zorgt ervoor dat er knallende kortingen worden gefixt, waar iedereen die lid is van SV Contact van kan profiteren! 

Thijmen Marres, de vice-secretaris. Ook wel Tikkie Thijmen genoemd. Hij zorgt ervoor dat sappige sponsoren worden binnengehaald. Zorgt er ook voor dat bestaande sponsor relaties worden onderhouden.  

It’s all about the money!


Liefs,

De Aqcui 2019-20201998CAM_2019_11_23_22_49_31_FN.jpg

Onze sponsoren