Educatiecommissie

Educatiecommissie (EC)

De Educatiecommissie organiseert gedurende het jaar verschillende studie-gerelateerde activiteiten. Zo is er de jaarlijkse ouderdag, bedrijvenbezoeken en educatieve workshops

Natuurlijk is er ook bij deze commissie ieder jaar genoeg ruimte om nieuwe activiteiten te proberen en organiseren. Dus lijkt het je leuk om je meer te verdiepen in de verschillende aspecten van onze studie? Meld je dan aan voor de EC!

Educatiecommissie 2023-2024

Lieve Contacters,

Een nieuw jaar betekent nieuwe commissies, dus de hoogste tijd voor een voorstelrondje: dit is de Educatiecommissie van 2023-2024! Wij mogen dit jaar vier activiteiten voor jullie verzorgen, waaronder de Nationale Dag van de Communicatie op 23 mei (zet deze alvast in je agenda)! De commissie bestaat dit jaar uit vijf leden met een vracht aan ervaring:

In het midden staat Ramon, hij is dit jaar onze Voorzitter! Hij heeft de afgelopen jaren het penningmeesterschap uitgespeeld bij de Introductiecommissie, de Buitenlandse Reiscommissie en de Tripcommissie en was toe aan een nieuwe uitdaging. Dit jaar zal hij verantwoordelijk zijn voor de agenda’s van de Educatiecommissie en het bewaken van een positieve sfeer.

Links van Ramon staat Michael, onze Secretaris! Hij bekleedde deze functie eerder in de Tripcommissie van 2022 en was in 2021 Penningmeester van Contact. Michael zal verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden van de mail en het bijhouden van de notulen, waarin hij zoveel mogelijk afko’s zal proberen te verwerken.

Rechts van Ramon staat het zonnetje in huis en tevens onze Penningmeester: Roos! Roos is een doorgewinterde EC’er, zij zat vorig jaar ook in de commissie en was in datzelfde jaar Commissaris Onderwijs van Contact. Roos zal nu de kas in de gaten houden en diens energie op aanstekelijke wijze op de rest overbrengen.

Helemaal links staat Suus, dit jaar de Commissaris Programma/NDC! Je kan Suus herkennen als Voorzitter van de Tripcommissie of als Secretaris van het vorige bestuur. Zij zal zich voornamelijk bezighouden met de Nationale Dag van de Communicatie en ervoor zorgen dat deze dag in goede banen wordt geleid.

Last but not least hebben we Lars op de rechterflank, de Commissaris Promo! Hoewel hij nooit eerder een commissie deed is hij als vijfdejaars meer dan bekend met de vereniging en is hij dit jaar ook lid van de Redactiecommissie en Vertrouwenscontactpersoon. Lars zal zich bezighouden met de socials en zijn creativiteit hierin verwerken.

Wij hebben ontzettend veel zin in dit jaar en hopen jullie op een (of meerdere) van onze activiteiten te mogen verwelkomen.

Liefs, de Educatiecommissie 2023-2024

Educatiecommissie-Voorstelpost_1.png
EC 23-24

De Educatiecommissie 2022-2023

Lieve Contacters, dit jaar hebben wij het geluk gekregen om in de allerleukste commissie van SV Contact een plekje weten te bemachtigen, namelijk….. de educatiecommissie!!!! Maar wie zijn wij eigenlijk en wat zijn onze functies? Helen is dit jaar de voorzittster en zal orde houden.
Kee zal alles notuleren en de verborgen woorden verstoppen.
Vera zal de functie van penningmeester opzich nemen en zorgen dat de balans klopt. 
Roos is dit jaar Commissaris-PR en zal de promo maken. Wij als EC hebben enorm veel zin om leuke en educatieve activiteiten te organiseren voor jullie dit jaar!  
Veel liefs, 
De Educatiecommissie

WhatsApp_Image_2022-12-20_at_15.23.31.jpeg

Educatiecommissie 2021-2022

Lieve Contacters, 

Dit jaar hebben wij het geluk gekregen om in de allerleukste commissie van SV Contact een plekje weten te bemachtigen, namelijk de educatiecommissie!!

Voorzitter Ilse is goed met het regelen en onderhouden van contacten, praten kan zij als de beste, dit mede door haar sociale karakter. Maar ook brengt ze ons, door haar Friese nuchterheid, terug naar de basis, namelijk het regelen van leuke en educatieve activiteiten.

De lekkerste ingrediënten in cup cakes worden toegevoegd door onze secretaris Floor. Helaas voor ons verstopt zij ook de moeilijkste woorden in de notulen. Gelukkig vergeven we haar wanneer we haar altijd zo vrolijke glimlach zien!

Mayke, de penningmeester, heeft alles op orde, waaronder dus de cijfers. Daarnaast weet ze altijd haar mannetje te staan, maar vindt het ook niet erg om in het weekend naar de mannen van de Formule 1 te kijken. 

Laten we eerlijk zijn; ik zeg je, onze commissaris PR Vera is niet vies van verassingen. Door middel van haar gezelligheid, leuke praatjes en social media skills hoopt zij jullie warm te krijgen voor de activiteiten van de EC.

De oudste en wellicht ook de wijste, door haar twee studies, is algemeen lid Evi. Daarnaast is zij misschien ook wel de sportiefste. Wekelijks slaat zij moeiteloos om zich heen tijdens het kickboksen en zo ook door de actiepunten die op de agenda staan.

Onze creatieveling en fashion icon Romy schittert in haar rol als algemeen lid. Vanuit haar appartement in het bruisende centrum van Utrecht ondersteund zij niet alleen de commissie leden in haar taken, maar zorgt zij ook dat wij, als EC, de commissie battle zullen winnen!

Wij als EC hebben enorm veel zin om leuke en educatieve activiteiten te organiseren dit jaar! Voor vragen of ideeën kunnen jullie altijd mailen naar educatie@svcontact.nl
Hopelijk tot snel bij onze activiteiten. 


Veel liefs, 

De Educatie Commissie 2021-2022


Voorzitter                    –          Ilse Overwater

Secretaris                     –          Floor Dekkers

Penningmeester           –          Mayke van Vught

Commissaris PR            –          Vera Mosselman

Algemeen lid                –          Evi Amersfoort

Algemeen lid                –          Romy Boers

ec.jpeg

Educatiecommissie 2020-2021

Haaai lieve leden van Contact, 

De EducatieCommissie van dit collegejaar bestaat wederom uit 6 enthousiaste meiden. Ik zal ons even aan u voorstellen :) 

Liset zal als Voorzitter het voortouw nemen in de EC dit jaar, de agendapuntjes en de actieplannen worden elke week door haar bijgehouden. Aan haar zijde staat Ilse als Vice-voorzitter, scherp als ze is houdt ze de koers van de EC in de gaten en ondersteunt ze de Voorzitter in haar rol. Avalon, onze Secretaris, zorgt voor structuur in de commissie, houdt alle mailtjes bij en schrijft de prachtigste notulen van onze mooie vergaderingen. Verder zorgt Rosalie voor het geld en schittert ze in haar rol als Penningmeester. Als Commissaris Promo zorgt Annabel dat u via de sociale mediakanalen van SV Contact op de hoogte blijft van al onze toffe EC-activiteiten.  En als laatste hebben we ons Algemeen Lid, Rosanne. Zij is een soort vliegende keep binnen onze prachtige commissie.

We kijken, ondanks de omstandigheden die soms erg beperkend zijn, er naar uit om de leukste educatieve activiteiten voor u neer te zetten komend jaar. Tot bij de volgende EC-activiteit!


Veel liefs,

De EducatieCommissie 2020-2021


Voorzitter – Liset van Gemeren

Vice-voorzitter – Ilse Geene

Secretaris – Avalon van Heck

Penningmeester – Rosalie van der Veen

Commissaris Promo – Annabel Welsing

Algemeen lid – Rosanne van der Meijden

image0.jpeg

Educatiecommissie 2019-2020

Waarde leden der SV Contact,

Voor al uw behoeften aan educatieve zaken, informatieverschaffing voor uw ouders/voogden of het uitbreiden van uw netwerk, kunt u terecht bij de Educatiecommissie. Wij zijn een commissie van zes vrouw sterk die niet terugdeinst voor educatief contact. Naast dat wij de ouderdag, bedrijvendag en vele andere activiteiten organiseren, zijn wij ook een zooitje ongeregeld dat graag aan de bar te vinden is. Weliswaar aan de ranja, want er moet ook gewoon keihard doorgewerkt worden. Als hoofdverantwoordelijke voor het reilen en zeilen van de educatieve kant van SV Contact, zijn wij de belangrijkste commissie van onze vereniging en nauw betrokken bij het bestuur. Wij kijken enorm uit naar het komende jaar en zullen u omverblazen met onze organisatorische capaciteiten. Voor vragen, suggesties of gewoon een leuk gesprek, kunt u ons altijd mailen naar educatie@svcontact.nl. 

EC out.

De Educatiecommissie 2019 – 2020

Sya Huijskens – Voorzitter

Meike Kooistra – Vice-voorzitter

Yenna Krol – Secretaris

Roos Verhaar – Penningmeester

Ingrid van Vianen – Commissaris PR

Helena Verhagen – Commissaris CB

groepsfoto.jpeg

Educatiecommissie 2018-2019

Lieve Contacters,

Dit jaar vormen we de Educatiecommissie met 6 meiden. Ons doel is om educatieve activiteiten te organiseren die ook nog eens heel erg leuk zijn. Zo hopen we jullie kennis te laten maken met de educatieve kant van onze vereniging! Dit jaar kunnen jullie zoals gebruikelijk weer de ouderdag en bedrijvendag van ons verwachten, maar er staan daarnaast nog een hoop andere leuke activiteiten op de planning. Een tipje van de sluier: dit jaar gaan we ook wat met het ondernemerschap doen… later meer! We hebben ontzettend veel zin om van dit jaar weer een topjaar wat betreft de educatieve activiteiten te maken. Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten! Mocht je vragen hebben of ideeën, dan mag je ons natuurlijk altijd mailen op educatie@svccontact.nl.

Liefs,

De Educatiecommissie 2018 – 2019

Marlot Bastiaenen – Voorzitter

Elisanne van As – Vice-voorzitter

Dian Visser – Secretaris

Gabriëlla Vosters – Penningmeester

Niki de Gans – Commissaris PR

Julia Folkertsma – Algemeen Lid

EC_1819.JPG

Educatiecommissie 2017-2018

Lieve Contacters!

Met z’n zevenen vormen wij dit jaar de Educatiecommissie van onze mooie vereniging! Als commissie zijn we ontzettend enthousiast en gedreven om er een top jaar van te maken wat betreft educatieve activiteiten. Onze insteek hierbij zal zijn om op een informele en gezellige manier de educatieve kant van onze vereniging vorm te geven. Natuurlijk organiseren we dit jaar weer de vaste ouderdag en bedrijvendag, maar daarnaast zullen we nog veel meer leuks voor jullie in petto hebben! Ons doel is dan ook om activiteiten te organiseren die bij elk verdiepingspakket aansluiten. Bovendien zullen we dit jaar naast supergave lezingen en bedrijvenbezoeken ook activiteiten gaan organiseren die meer gericht zijn op master studenten. Met deze uitdaging en veel mooie activiteiten in het vooruitzicht hopen wij er als EC een geslaagd, gezellig en natuurlijk educatief jaar van te maken!

Als jullie vragen of ideeën voor activiteiten hebben kunnen jullie ons altijd mailen op educatie@svcontact.nl. Tot snel bij een van onze activiteiten!

Liefs,

De Educatiecommissie 2017-2018

Mirthe van Oene – Voorzitter
Marlot Bastiaenen – Vice-voorzitter
Lisanne Hali – Secretaris
Sabine Vandermeersch – Penningjuf
Julia den Besten – Commissaris PR
Dian Visser – Algemeen lid
Myrthe Schooten – Algemeen lid

EC1718.PNG

Educatiecommissie 2016-2017

Beste Contacters, 

Wij vormen met deze acht topmeiden de Educatiecommissie van 2016-2017. Dit jaar zorgen wij voor de leerzame, maar keileuke activiteiten. Zo zorgen wij dit jaar niet alleen voor de jaarlijkse ouderdag en bedrijvendag, maar gaan er ook een paar kleinere activiteiten plaatsvinden. Voorbeelden hiervan zijn workshops, lezingen en bedrijvenbezoeken. Doordat CIW een erg brede studie is en bestaat uit vier verdiepingspakketten, zullen wij zo veel mogelijk variatie proberen door te brengen in onze activiteiten. Wij vinden het namelijk belangrijk om activiteiten te organiseren die voor ieder lid van Contact interessant zijn. Aan onze motivatie en gezelligheid gaat het zeker niet liggen dit jaar! Als jullie nog toffe ideeën hebben voor een educatieve activiteit horen wij dit graag van jullie en mail je idee dan naar educatie@svcontact.nl. 

We hopen jullie allemaal te zien dit jaar bij een van onze te gekke activiteiten! 

Heel veel liefs, 

De Educatiecommissie 2016-2017

Teuntje van der Horst – voorzitter
Emma van Seters – vicevoorzitter
Sanne Schüller – secretaris
Iris de Vette – penningjuf
Didre Siebers – commissaris promotie
Teddy Schoenmakers – algemeen lid
Emma van der Sloot – algemeen lid
Mirthe van Oene – algemeen lid

Onze sponsoren