Educatiecommissie

Educatiecommissie (EC)

De Educatiecommissie organiseert gedurende het jaar verschillende studie-gerelateerde activiteiten. Zo is er de jaarlijkse ouderdag, bedrijvenbezoeken en educatieve workshops

Natuurlijk is er ook bij deze commissie ieder jaar genoeg ruimte om nieuwe activiteiten te proberen en organiseren. Dus lijkt het je leuk om je meer te verdiepen in de verschillende aspecten van onze studie? Meld je dan aan voor de EC!

Educatiecommissie 2019-2020

Waarde leden der SV Contact,

Voor al uw behoeften aan educatieve zaken, informatieverschaffing voor uw ouders/voogden of het uitbreiden van uw netwerk, kunt u terecht bij de Educatiecommissie. Wij zijn een commissie van zes vrouw sterk die niet terugdeinst voor educatief contact. Naast dat wij de ouderdag, bedrijvendag en vele andere activiteiten organiseren, zijn wij ook een zooitje ongeregeld dat graag aan de bar te vinden is. Weliswaar aan de ranja, want er moet ook gewoon keihard doorgewerkt worden. Als hoofdverantwoordelijke voor het reilen en zeilen van de educatieve kant van SV Contact, zijn wij de belangrijkste commissie van onze vereniging en nauw betrokken bij het bestuur. Wij kijken enorm uit naar het komende jaar en zullen u omverblazen met onze organisatorische capaciteiten. Voor vragen, suggesties of gewoon een leuk gesprek, kunt u ons altijd mailen naar educatie@svcontact.nl.

EC out.

De Educatiecommissie 2019 – 2020

Sya Huijskens – Voorzitter

Meike Kooistra – Vice-voorzitter

Yenna Krol – Secretaris

Roos Verhaar – Penningmeester

Ingrid van Vianen – Commissaris PR

Helena Verhagen – Commissaris CB

groepsfoto.jpeg

Educatiecommissie 2018-2019

Lieve Contacters,

Dit jaar vormen we de Educatiecommissie met 6 meiden. Ons doel is om educatieve activiteiten te organiseren die ook nog eens heel erg leuk zijn. Zo hopen we jullie kennis te laten maken met de educatieve kant van onze vereniging! Dit jaar kunnen jullie zoals gebruikelijk weer de ouderdag en bedrijvendag van ons verwachten, maar er staan daarnaast nog een hoop andere leuke activiteiten op de planning. Een tipje van de sluier: dit jaar gaan we ook wat met het ondernemerschap doen… later meer! We hebben ontzettend veel zin om van dit jaar weer een topjaar wat betreft de educatieve activiteiten te maken. Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten! Mocht je vragen hebben of ideeën, dan mag je ons natuurlijk altijd mailen op educatie@svccontact.nl.

Liefs,

De Educatiecommissie 2018 – 2019

Marlot Bastiaenen – Voorzitter

Elisanne van As – Vice-voorzitter

Dian Visser – Secretaris

Gabriëlla Vosters – Penningmeester

Niki de Gans – Commissaris PR

Julia Folkertsma – Algemeen Lid

EC_1819.JPG

Educatiecommissie 2017-2018

Lieve Contacters!

Met z’n zevenen vormen wij dit jaar de Educatiecommissie van onze mooie vereniging! Als commissie zijn we ontzettend enthousiast en gedreven om er een top jaar van te maken wat betreft educatieve activiteiten. Onze insteek hierbij zal zijn om op een informele en gezellige manier de educatieve kant van onze vereniging vorm te geven. Natuurlijk organiseren we dit jaar weer de vaste ouderdag en bedrijvendag, maar daarnaast zullen we nog veel meer leuks voor jullie in petto hebben! Ons doel is dan ook om activiteiten te organiseren die bij elk verdiepingspakket aansluiten. Bovendien zullen we dit jaar naast supergave lezingen en bedrijvenbezoeken ook activiteiten gaan organiseren die meer gericht zijn op master studenten. Met deze uitdaging en veel mooie activiteiten in het vooruitzicht hopen wij er als EC een geslaagd, gezellig en natuurlijk educatief jaar van te maken!

Als jullie vragen of ideeën voor activiteiten hebben kunnen jullie ons altijd mailen op educatie@svcontact.nl. Tot snel bij een van onze activiteiten!

Liefs,

De Educatiecommissie 2017-2018

Mirthe van Oene – Voorzitter
Marlot Bastiaenen – Vice-voorzitter
Lisanne Hali – Secretaris
Sabine Vandermeersch – Penningjuf
Julia den Besten – Commissaris PR
Dian Visser – Algemeen lid
Myrthe Schooten – Algemeen lid

EC1718.PNG

Educatiecommissie 2016-2017

Beste Contacters,

Wij vormen met deze acht topmeiden de Educatiecommissie van 2016-2017. Dit jaar zorgen wij voor de leerzame, maar keileuke activiteiten. Zo zorgen wij dit jaar niet alleen voor de jaarlijkse ouderdag en bedrijvendag, maar gaan er ook een paar kleinere activiteiten plaatsvinden. Voorbeelden hiervan zijn workshops, lezingen en bedrijvenbezoeken. Doordat CIW een erg brede studie is en bestaat uit vier verdiepingspakketten, zullen wij zo veel mogelijk variatie proberen door te brengen in onze activiteiten. Wij vinden het namelijk belangrijk om activiteiten te organiseren die voor ieder lid van Contact interessant zijn. Aan onze motivatie en gezelligheid gaat het zeker niet liggen dit jaar! Als jullie nog toffe ideeën hebben voor een educatieve activiteit horen wij dit graag van jullie en mail je idee dan naar educatie@svcontact.nl.

We hopen jullie allemaal te zien dit jaar bij een van onze te gekke activiteiten!

Heel veel liefs,

De Educatiecommissie 2016-2017