Redactiecommissie

Redactiecommissie (RedaCie)

De redactiecommissie is verantwoordelijk voor de creatie van ons verenigingsblad, de Com’Info. Het blad verschijnt vier keer per jaar, en staat vol met leuke en interessante artikelen over het studentenleven, de vereniging, en actuele studiegerelateerde onderwerpen.

Het blad kent een aantal vaste rubrieken, zoals de Com’Mee, waarin we door een Contacter worden meegenomen naar zijn of haar favoriete plekje in Utrecht; het testpanel, waarin de commissie dingen uittest als pizza’s, shotjes of terrasjes; en natuurlijk de beruchte Com’Mavo, waarin de sappigste roddels van de vereniging staan. Daarnaast staat er in elk nummer een column van de coördinatoren van de opleiding, een interview, en informatieve, prikkelende artikelen met thema’s als communicatie, taal, media, en digitale cultuur.

De Com’Info is helemaal gratis, en wordt uitgegeven op abonnementsbasis. Eerstejaars studenten krijgen hem sowieso in de brievenbus, ouderejaars kunnen zich hier inschrijven!

Heb jij een passie voor schrijven en zou je dolgraag je steentje bij willen dragen aan de Com’Info? Solliciteer dan aan het begin van het nieuwe collegejaar voor de RC!

Redactiecommissie 2019-2020

Bij deze stel ik jullie voor aan de redactiecommissie 2019-2020! Vier keer per jaar gaan we met zijn tienen met veel plezier aan ons verenigingsblad werken: de Com’Info. In de Com’Info is ruimte voor humoristische rubrieken, kritische panels, diepgaande interviews en, voor CIW-studenten, interessante artikelen; voor ieder wat wils dus. Iedere Contacter kan de Com’Info gratis op zijn deurmat laten vallen. Wij van de redactiecommissie wensen jullie alvast veel leesplezier!

De redactiecommissie van 2019-2020 uit:

Hoofredactrice: Esther Bennis

Vormgeefster: Andrea van Reenen

Eindredactrices: Anne Schiphof en Marjolein Wesselink

Redacteuren: Luna Dral, Michelle Broer, Marije van Tiel, Camillia Stokman, Heleen Roseboom en Lydian Vandermaelen

Schermafbeelding_2019-11-30_om_16.41.55.png

Redactiecommissie 2018-2019

Welkom bij de redactie! Met een gezellige groep Contacters, 12 om precies te zijn, maken wij dit jaar
het verenigingsblad, de Com’Info. Deze maken wij vier keer per jaar en staat boordevol artikelen over
relevante onderwerpen, interviews, panels en andere vaste rubrieken. Per editie komen we drie keer
bij elkaar; een keer om te vergaderen, een keer voor het panel en een keer voor het verzenden en
bewonderen van de nieuwste editie. Met name deze 1 e twee lopen vaak lekker uit de hand wat
betreft de tijd, omdat we regelmatig veel te veel ideeën hebben en het veel te gezellig is! Het blad
valt bij alle eerstejaars vanzelf op de mat, maar mocht je ouderejaars zijn en de Com’Info alsnog
willen ontvangen (natuurlijk wil je dat) dan kun je je hier gratis abonneren.

De redactiecommissie van 2018-2019 bestaat uit de volgende toffe Contacters:

- Redacteuren: Anouk Weverling, Evie Lukassen, Julia Folkertsma, Lieke van de Poll, Michelle
Broer, Nienke Dral, Rinske Heuker, Vincent Lindeman
- Eindredactie: Dian Visser, Gabriëlla Vosters
- Vormgeving: Andrea van Reenen
- Hoofdredactie: Myrthe Schooten

Groepsfoto_1.jpg

Redactiecommissie 2017-2018

Heb je zin in wat ontspanning na een drukke dag studeren, maar wil je ook nog een beetje kennis opdoen? Geen probleem! Wij van de Redactiecommissie gaan ervoor zorgen dat jullie 4 keer per jaar een blad vol interessante artikelen opgestuurd krijgen. Zo zullen we bijvoorbeeld schrijven over maatschappelijke kwesties en zaken die ons als communicatiewetenschappers – waarschijnlijk – erg zullen boeien. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de vier richtingen binnen de studie.

Daarnaast zijn er ook nog een paar vaste rubrieken die alles te maken hebben met Contacters zelf. Zo testen wij met het panel voor jullie de beste drankspelletjes of andere belangrijke studentenzaken en vragen we iedere editie iemand om ons mee te nemen naar zijn of haar favoriete plek in Utrecht. Ook is er natuurlijk de gevreesde Com’Mavo, waar alle Contactroddels verspreid kunnen worden. Het blad is elke keer weer anders en het heeft voor ieder wat wils. Veel leesplezier!

De Redactiecommissie van 2017-2018 bestaat uit:

Hoofdredactrice: Dian Visser

Vormgeefster: Myrthe Schooten

Eindredactrice: Gabriëlla Vosters

Redacteuren: Marlot Bastiaenen, Nienke Dral, Nyota Kanyemesha, Evie Lukassen en Li-An Mulder

redaCie1718.PNG

Redactiecommissie 2016-2017

Onder het motto ‘kritisch met een knipoog’, werkt de redactiecommissie vier keer per jaar met hart en ziel aan de Com’Info. De redactiecommissie zorgt ervoor dat elke editie weer even informatief als vermakelijk is, en zowel spraakmakend als toegankelijk. Van interviews met alumni en nuttige artikelen over Masters en studeren in het buitenland tot roddels, drankspellen en hilarische stellingen – in de Com’Info vind je het allemaal. Daarnaast wordt kritische onderzoeksjournalistiek ook niet geschuwd, waarbij gefocust wordt op thema’s die gerelateerd zijn aan de studie, zoals communicatie, taal en nieuwe media. Kortom: in de Com’Info is voor elk wat wils!

De Redactiecommissie 2016-2017 bestaat uit:

Hoofdredacteur: Christa Meelker
Eindredacteur: Denise Hamstra en Laura Berghuis
Vormgever: Myrthe Schooten
Redacteuren: Emma van der Sloot, Brittany van Engelenhoven, Dian Visser, Lisann van den Berg, Marloes Bakuwel, Joriaan de Gruijl, Yenny Luu en José de Raad