Eerstejaarscommissie

Eerstejaarscommissie (EJC)

Deze commissie is enkele jaren geleden in het leven geroepen. Voor en door eerstejaars, dat is de insteek die geldt bij alle activiteiten die de Eerstejaarscommissie (EJC) organiseert.

Om de onwennige eerste maanden van het studentenleven zo gezellig mogelijk te maken, zorgen de leden van deze commissie voor genoeg leuke activiteiten om zo op een gemakkelijke manier je mede eerstejaars te leren kennen. Zo zijn het Pre-Party Poolen, De Dom Beklimming en een bezoek aan De Wereld Draait door of RTL Late Night slechts enkele voorbeelden hiervan.

Ben je eerstejaars en sta je te popelen om jouw jaargenoten een leuke tijd te bezorgen? Dan is de EJC de commissie die je zoekt!

Eerstejaarscommissie 2018-2019

Wij zijn de eerstejaarscommissie van 2018-2019 van SV Contact. We bestaan dit jaar uit 4 leuke mensen, ik zal ons even voorstellen. Links op de foto zie je de vrolijke Lysanne, de secretaris van dit jaar. Lysanne zorgt ervoor dat alle mailtjes beantwoord worden en ze maakt ook de notulen van onze vergaderingen! Als derde persoon op de foto staat de grappige Carlijn, onze commissaris PR. Carlijn zorgt voor alle hilarische promo plaatjes en laat haar creatieve skills dan ook volledig los op de promo’s voor onze activiteiten. Rechts van Carlijn zie je de lieve Emily, zij is de penningmeester dit jaar. We vertrouwen Emily al onze muntjes toe, aangezien zij alles met geld regelt. In het midden van het rijtje zie je mij staan, Iris. Ik ben de voorzitter van de Eerstejaarscommissie van dit jaar en ik sta graag iedereen te woord die vragen heeft over onze activiteiten! De eerstejaarscommissie is voor en door eerstejaars, we organiseren namelijk met zijn vieren allerlei leuke activiteiten voor de eerstejaars. We vinden het als commissie erg belangrijk dat de eerstejaars een goede band met elkaar krijgen, omdat wij als jaar nog veel met elkaar te maken zullen hebben.

EJC_cuties.png

Eerstejaarscommissie 2017-2018

Hoi iedereen!

Dit jaar wordt de Eerstejaarscommissie van SV Contact vertegenwoordigd door vijf gezellige eerstejaars die super leuke activiteiten zullen organiseren voor alle mede- groentjes! We hebben al druk vergaderd over leuke ideeën om te zorgen dat iedereen elkaar beter leert kennen, want daar is het eerste jaar van je studie natuurlijk voor. Maak van je CIW compagnons vrienden voor het leven en doe gezellig mee aan onze activiteiten die wij helemaal voor jullie regelen!

De EJC bestaat dit jaar uit vijf meiden die lekker zullen kibbelen over de activiteiten die jullie te wachten staan. Iris zal iedereen laten weten wanneer er een evenement aankomt: zij is ons PR lid. Elisa zal onze vergaderingen keurig vereeuwigen op papier als secretaris van de commissie. Bo zal zorgen dat ons geld verstandig wordt uitgegeven, zij is onze penningmeester. Romane is ons algemeen lid (of algemeen lit, zoals wij het vaak schrijven) en gaat zich lekker overal mee bemoeien en extra ideeën inbrengen. Lisa zal als voorzitter het aanspreekpunt zijn voor de commissie.

Stay tuned voor onze eerste activiteit begin december! We kijken er heel erg naar uit om dit jaar een aantal topactiviteiten te regelen voor de eerstejaars!

Groetjes, de Eerstejaarscommissie

Eerstejaarscommissie 2016-2017

Hallo allemaal!

De allerleukste commissie van SV Contact, de Eerstejaarscommissie, bestaat dit jaar uit vier gloednieuwe gezellige leden!

Nyota, onze spiksplinternieuwe voorzitter, is de vrouw die dit jaar mannen in bedwang moet houden, dat zal zeker wel nodig zijn! Sil is onze fonkelnieuwe penningmeester: als nuchtere Fries zal hij goed op onze centen letten. De nieuwbakken secretaris komt dit jaar van Urk: Jozua zal dit jaar alles keurig bijhouden op papier. En tot slot zal Bjorn, onze Overijsselse man, ervoor zorgen dat alle activiteiten goed gepromoot worden: hij is dit jaar ons hagelnieuwe promo-lid.

Wij staan dit jaar garant voor een aantal superleuke activiteiten voor de eerstejaars van CIW waarbij je op een leuke en ongedwongen manier je mede-eerstejaars kan leren kennen. Dat wil je toch niet missen? Wij hopen jullie allemaal te zien bij een van onze supergezellige activiteiten!

Liefs, de EJC